MScR in klassiekers

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc (door Research) in Classics ondersteunt uw interesse op dit gebied voor een gevorderde academicus en professional in onafhankelijk onderzoek.

De MSc (door Research) biedt u de mogelijkheid om een ​​substantieel stukje onafhankelijk gesuperviseerd onderzoek te verrichten op het door u gekozen vakgebied.

In Classics kunnen we u een eersteklas ervaring bieden in graduate onderwijs en onderzoek. Alleen kandidaten met een diploma op een relevant gebied, die een sterk en haalbaar onderzoeksvoorstel indienen, komen in aanmerking voor deze graad.

De MSc (door Research) in Classics is een eenjarige opleiding. Het biedt een basis in de onderzoeksmethoden en -technieken terwijl je tegelijkertijd je eigen onderzoek kunt voortzetten en een uitgebreide scriptie kunt voltooien, begeleid door supervisors die experts in het vakgebied zijn. We verwelkomen aanvragen van iedereen die graag wil werken aan onderwerpen die overlappen met de onderzoeksinteresses van onze academische staf, waaronder de Griekse sociale geschiedenis, de Griekse wetgeving, klassieke literatuur en kunst, de Hellenistische geschiedenis en archeologie, Romeinse slavernij, Romeinse kunst en architectuur, de Romeinse economie , laat-antieke en Byzantijnse literatuur, geschiedenis en archeologie.

Wij bieden u de mogelijkheid om te horen van vooraanstaande sprekers in de wekelijkse klassikale onderzoekseminarenserie en om uw onderzoek te delen met uw collega's op het eindexamencollege van Classics. Je zou studeren in Edinburgh, het Athene van het noorden, een verbluffend mooie stad met een wereldwijde reputatie als culturele en academische hoofdstad!


Internationale reputatie

Studeren in de School voor Geschiedenis, Klassiek en Archeologie, zul je ten goede komen aan individueel toezicht door nationaal en internationaal vermaarde classicisten.


Programmastructuur

Dit programma heeft als doel om studenten kennis te laten maken met de verschillende subdisciplines van de Klassieke Oudheid - Griekse en Latijnse literatuur en gedachte, oude geschiedenis, en klassieke kunst en archeologie - met onafhankelijk onderzoek.

Je krijgt twee supervisors toegewezen met expertise in het door jou gekozen gebied om je te helpen bij het voltooien van je scriptie. Deze thesis van 30.000 woorden is het enige beoordeelde werkstuk dat je moet produceren. Je krijgt echter ook een geschikte opleiding in onderzoekstechnieken en je kunt indien nodig lessen bijwonen om je kennis van oude en moderne talen te ontwikkelen. Je hebt ook de mogelijkheid om andere cursussen bij te wonen, ongeacht of ze relevant zijn voor je project of gewoon omdat ze je interesseren.

Gedurende het jaar ontmoet u regelmatig uw supervisors die u begeleiden tijdens uw onderzoek en de thesis schrijven. De scriptie zelf zal door twee examinatoren worden onderzocht.

MSc by Research-studenten volgen de cursus Vaardigheden en methoden in de klas en kunnen ervoor kiezen om andere vakken waarin ze geïnteresseerd zijn te auditeren (dwz maar niet voor credit te gaan) (afhankelijk van beschikbaarheid), zoals onze taalopties.

Training in overdraagbare vaardigheden is ook beschikbaar, zowel binnen de School of History, Classics and Archeology als via het Institute for Academic Development (IAD). Van MScR-studenten wordt ook verwacht dat zij seminars en workshops voor schoolonderzoek bijwonen.

Onderzoek proefschrift

Je voert een onderzoeksproject uit en produceert een proefschrift dat op een toegewezen datum in augustus wordt ingediend.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc (door Research) in Classics.

Graad Vereisten

Je hebt een UK 2: 1-graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp dat gerelateerd is aan je programma.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door Edinburgh Global. Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, verstrekt Edinburgh Global informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we ook een graad accepteren


Careers

Deze graad kan de springplank vormen naar vele carrièremogelijkheden.

Museumwerk, cultureel erfgoed, educatie, analyse en consultancy bieden ook een reeks professionele opties die een diploma als dit vereisen. Bovendien, na het afstuderen, beschik je over de kennis en vaardigheden in onderzoeksmethoden die je in een goede positie brengen om doctoraal onderzoek op aanverwante gebieden en uiteindelijk een academische carrière na te streven.

Je hebt ook een toolkit van overdraagbare vaardigheden in organisatie, onderzoek en analyse die op elk werkterrein zeer gewaardeerd zullen worden.

Bezoek onze Carrière Service voor advies over opties met een master, doorgaan naar een PhD, plus zoeken naar werk en advies over aanvragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder