MScR in economisch

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc van Research in Economic and Social History biedt u de mogelijkheid om een ​​substantieel stuk onafhankelijk gesuperviseerd onderzoek te doen.

De MSc van Research in Economic and Social History is bedoeld voor studenten met een specifiek onderwerp waarin ze hun eigen onderzoek willen uitvoeren.

Het programma biedt gestructureerde onderzoeksopleidingen en stelt u tegelijkertijd in staat om een ​​onderzoeksproject te voeren dat u zelf ontwerpt, in overleg met supervisors. Het dient als een zelfstandige onderzoeksgraad en als voorbereiding op verdere studie voor de PhD-graad.

De economische en sociale geschiedenis behandelt de historische processen die ten grondslag liggen aan de evolutie van de moderne samenleving door gebruik te maken van een reeks inzichten en benaderingen uit de sociale wetenschappen, waaronder economie, sociologie en sociale antropologie. Het programma richt zich op het maatschappelijk middenveld, de materiële cultuur, jeugd, gender, criminaliteit, film, economische groei en energiebeleid in verschillende historische contexten.

Edinburgh heeft een grote en vooraanstaande groep academici in dit onderzoeksgebied. Hun vakgebieden bieden studenten een uitstekende reeks opties, zowel in termen van historische periode als in delen van de wereld.


Programmastructuur

Het programma heeft tot doel u kennis te laten maken met onafhankelijk onderzoek. Je zult worden onderzocht door middel van cursussen en een proefschrift van 15.000 woorden.

Het programma combineert lezingen, seminars, tutorials en computerlabsessies. De vaardigheden en de theorie die worden bijgebracht in de cursussen voor onderzoekstrainingen, samen met veel van de opdrachten, zijn ontworpen om direct in het uiteindelijke proefschrift te worden verwerkt.

Je voltooit drie verplichte vakken (60 credits in totaal), twee vaardigheidscursussen (40 credits in totaal) en selecteert een extra optie naar keuze (20 credits) uit een gevarieerd aanbod, afhankelijk van beschikbaarheid. Je werkt ook aan een onafhankelijk onderzocht proefschrift (60 credits) van 15.000 woorden.

Dit programma omvat ESRC-erkende onderzoekstrainingen op het gebied van onderzoeksontwerp en methodologische vaardigheden.

Training in overdraagbare vaardigheden is ook beschikbaar, zowel binnen de School of History, Classics and Archeology als via het Institute for Academic Development (IAD).

Onderwezen cursussen

Je zult verschillende cursussen volgen over twee semesters van lesgeven.

Proefschrift

Je verricht een onafhankelijk onderzoek dat resulteert in een proefschrift van 15.000 woorden dat half augustus wordt ingediend op een toegewezen datum.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc (door onderzoek) in de economische en sociale geschiedenis.

Graad Vereisten

Je hebt een UK 2: 1-graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp dat gerelateerd is aan je programma.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door Edinburgh Global (zie link hieronder). Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, verstrekt Edinburgh Global informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we ook een graad accepteren


Careers

Deze graad kan de springplank vormen naar vele carrièremogelijkheden.

Dit programma is speciaal ontworpen voor studenten die willen doorstromen naar een doctoraatsprogramma, maar het kan ook dienen als een uitstekende voorbereiding op een breed scala aan loopbanen.

Bezoek onze Carrière Service voor advies over opties met een master, doorgaan naar een PhD, plus zoeken naar werk en advies over aanvragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder