MScR in de Schotse geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc van Research in Scottish History biedt je de mogelijkheid om een ​​substantieel stukje onafhankelijk gesuperviseerd onderzoek in de Schotse geschiedenis te ondernemen.

Het programma is bedoeld voor studenten met een specifiek onderwerp waarin ze hun eigen onderzoek willen uitvoeren.

We bieden gestructureerde onderzoeksopleidingen en tegelijkertijd kunt u een onderzoeksproject volgen dat u zelf ontwerpt, in overleg met supervisors. Het dient als een zelfstandige onderzoeksgraad en een voorbereiding op verdere studie voor de PhD-graad.

Breed scala aan expertise

Geschiedenis in Edinburgh is een van de grootste en meest vooraanstaande afdelingen in zijn soort en is de thuisbasis van de oudste gevestigde voorzitter in de Schotse geschiedenis.

Onze onderzoeksexpertise in de Schotse geschiedenis varieert van de vroege middeleeuwen tot de dag van vandaag. Onderwerpen waarin wij ons specialiseren omvatten de Schotse Hooglanden; middeleeuws koningschap; middeleeuwse heiligheid; regering en politiek in Schotland in de meeste periodes; religieuze geschiedenis; intellectuele, educatieve en culturele geschiedenis; geschiedenis van hekserij en populaire overtuigingen; de plattelandseconomie; De evoluerende plaats van Schotland binnen de Unie; en de overzeese verbindingen van Schotland met Europa, Amerika en het Britse rijk.

De School of History, Classics and Archeology is de thuisbasis van het Scottish Centre for Diaspora Studies, de eerste dergelijke onderzoekseenheid in het veld. Het centrum werd formeel opgericht in het voorjaar van 2008 om het historische onderzoek naar dit belangrijke onderwerp te bevorderen.


Programmastructuur

Het programma heeft tot doel u kennis te laten maken met onafhankelijk onderzoek. Je krijgt twee supervisors toegewezen met expertise in het door jou gekozen gebied om je te helpen bij het voltooien van je scriptie.

Je zult ook twee cursussen Geschiedenisvaardigheden, 'Historisch onderzoek: vaardigheden en bronnen' (Semester One) en 'Historische methode' (semester twee), controleren.

Studenten hebben de mogelijkheid om specifieke onderzoeksvaardigheden te verwerven. Opleiding in het Latijn en paleografie zijn vooral relevant voor diegenen die onderzoek willen doen in de Middeleeuwen of de vroegmoderne tijd. Training in andere talen is ook beschikbaar.

Training in overdraagbare vaardigheden is ook beschikbaar, zowel binnen de School of History, Classics and Archeology als via het Institute for Academic Development (IAD).

Proefschrift

Je verricht een onafhankelijk onderzoek dat resulteert in een proefschrift van 30.000 woorden dat op een toegewezen datum in augustus wordt ingediend.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc (door onderzoek) in de Schotse geschiedenis.

Graad Vereisten

Je hebt een UK 2: 1-graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp dat gerelateerd is aan je programma.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door Edinburgh Global (zie link hieronder). Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, verstrekt Edinburgh Global informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we ook een graad accepteren


Careers

Deze graad kan de springplank vormen naar vele carrièremogelijkheden.

Veel pas afgestudeerden van het MScR-diploma zijn verder gegaan met een doctoraat in de Schotse geschiedenis of aanverwante gebieden. De MScR kan ook dienen als een terminal master's degree, het verbeteren van de schrijf- en onderzoeksvaardigheden van studenten, en hen voorbereiden op een carrière in gebieden waar deze vaardigheden vooral worden gewaardeerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder