MScR in Archaeology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc (door onderzoek) in de archeologie ondersteunt uw interesse op dit gebied voor een gevorderde academicus en professional in onafhankelijk onderzoek.

De MScR in Archaeology biedt een unieke ervaring in graduate onderwijs en onderzoek. Deze eenjarige opleiding (of 2 jaar in deeltijd) biedt een solide basis in de onderzoeksmethoden en -technieken, terwijl je je eigen project kunt voortzetten en een uitgebreide scriptie kunt voltooien met begeleiding van supervisoren die experts in het vakgebied zijn.

We verwelkomen aanvragen van iedereen die graag wil werken in gebieden of onderwerpen waarin we expertise hebben. Deze omvatten aspecten van op wetenschap gebaseerde archeologie, osteoarcheologie, forensische antropologie, GIS-projecten, late jager-verzamelaars en de verspreiding van landbouw in Europa, megalithische monumenten, vroege beschavingen en stedelijke samenlevingen in de Middellandse Zee en Europa, nabije oosterse archeologie en egyptologie, later Europese prehistorie, de archeologie van Schotland, de Byzantijnse wereld.


Internationale reputatie

Als je studeert aan de School voor Geschiedenis, Klassiek en Archeologie, profiteer je van een individuele begeleiding door de kleine groep van nationaal en internationaal gerenommeerde archeologen.


Programmastructuur

Het programma laat je kennismaken met de theorie en praktijk van onafhankelijk onderzoek.

U krijgt twee deskundige supervisors toegewezen waarmee u het hele jaar door nauw samenwerkt.

Alle studenten volgen een voorgeschreven cursus, Research Sources and Strategies in Archaeology, gedurende het studiejaar en kunnen andere klassen bijwonen in overleg met de programmadirecteur.

Specifieke aanvullende vaardigheden die vereist kunnen zijn om het onderzoek uit te voeren, zullen gezamenlijk door student en supervisors worden beoordeeld voordat het programma start. Opleiding in overdraagbaar onderzoek en professionele vaardigheden is ook beschikbaar, zowel binnen de School of History, Classics and Archeology als via het Institute for Academic Development (IAD).

Proefschrift

Je voert een onderzoeksproject uit en produceert een proefschrift dat op een toegewezen datum in augustus wordt ingediend.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc (door onderzoek) in de archeologie.

Graad Vereisten

Je hebt een UK 2: 1-graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp dat gerelateerd is aan je programma.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door Edinburgh Global. Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, verstrekt Edinburgh Global informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we ook een graad accepteren


Careers

Het programma biedt je de mogelijkheid om verder te studeren en biedt een solide basis voor een carrière.

Je krijgt zowel praktische als academische ervaring, teamwerk en analytische vaardigheden en je zult in verschillende contexten kunnen werken.

Voorbeelden van loopbaantrajecten die beschikbaar zijn voor afgestudeerden in de archeologie (hoewel sommige extra training vereisen) zijn: hoger onderwijs, erfgoedbeheer en -bureaus, commerciële archeologie, milieubeoordeling, scholen (in combinatie met een ander onderwerp), toerisme / reizen.

Een diploma archeologie beperkt je natuurlijk niet tot een carrière in de archeologie. U kunt uw eigen carrière te ontwikkelen Pathway op een ongebruikelijke manier of een filiaal in aanverwante gebieden met behoud van een levenslange interesse en betrokkenheid bij archeologisch onderzoek en onderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder