MASTERSTUDIES

Master of Science in Zuivere Wiskunde 2020

Een masterdiploma is een gevorderde kwalificatie die de volgende stap in het hoger onderwijs vertegenwoordigt na de bacheloropleiding. Een Master of Science geeft traditioneel eerder een objectieve wetenschappelijke graad aan dan de meer subjectieve kunsten of humaniora.

Wat is een MSc in Pure Mathematics? Hoewel iedereen weet wat wiskunde is, verwijst pure wiskunde naar de abstracte studie van getallen en hun relaties zonder externe context. Natuurkunde vereist bijvoorbeeld uitgebreide wiskundige kennis binnen de context van fysische wetten van het universum. Pure wiskunde daarentegen heeft betrekking op onderwerpen als gewone differentiaalvergelijkingen, complexe getaltheorie en symplectische geometrie. Concentraties voor je diploma omvatten meestal toegepaste wiskunde, statistiek en operationeel onderzoek.

Een puur wiskundig programma leert je verschillende vaardigheden die nuttig zijn in en uit de klas. Over het algemeen vind je dat het studeren van wiskunde je vermogen tot logisch nadenken vergroot. Computationele analyse en academisch schrijven zijn ook vaardigheden die je meestal tijdens een MSc-programma oppoetst.

De kosten van een Master of Science in Pure Mathematics kunnen sterk variëren tussen instellingen. U kunt andere kosten maken op basis van uw locatie en of u een deeltijdstudent of een voltijdstudent bent. Neem rechtstreeks contact op met de universiteit voor meer definitieve informatie.

Je zult over het algemeen merken dat een master in zuivere wiskunde vele loopbaantrajecten voor je opent. Leraar wiskunde is een gemeenschappelijk doel voor afgestudeerden van een MSc-programma. Vanwege de grote aantallen betrokkenen is er ook de mogelijkheid van een baan als cryptograaf of gegevensbeveiligingsspecialist. Je kunt meestal ook werk vinden als een kansanalist of als statistische modelontwerper voor veel particuliere industrieën, overheidsafdelingen of zelfs non-profitgroepen.

Er zijn veel uitstekende programma's in zuivere wiskunde voor je beschikbaar. Misschien vindt u zelfs deeltijdopties als uw situatie voorkomt dat u fulltime studeert. Online cursussen zijn ook handig als je niet beschikbaar bent voor typische daglessen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Zuivere Wiskunde Filter

MSc in zuivere wiskunde

University of Notthingham, Faculty of Science
MSc
sep 2020
<
Voltijd
07 aug 2020
Engels
Campus

Deze cursus biedt een moderne, op onderzoek gerichte onderwezen cursus die een breed scala van onderwerpen in algebra, analyse en getaltheorie behandelt. Na afronding biedt de ...

Lees meer