Filter
Masters of Science
Zuid-Korea Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MSc's in Zuid-Korea 2019

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.

Master of Science Programma's in Zuid-Korea

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

George Mason University Korea

Systems Engineering houdt zich bezig met de analyse van behoeften en vereisten, ontwerp, productie, implementatie, bediening, onderhoud, verfijning en pensionering van be ... [+]

Systems Engineering, MSOverzicht

Systems Engineering houdt zich bezig met de analyse van behoeften en vereisten, ontwerp, productie, implementatie, bediening, onderhoud, verfijning en pensionering van betrouwbare systemen met inachtneming van verschillende systeembeperkingen. Systems Engineering omvat product-, proces- en resourcebeheer en richt zich op architectuur, menselijke factoren, beslissingsondersteuning, prestaties en evaluatie en management.

Systeemingenieurs zijn de visionairs die een globaal perspectief op het systeem innemen. Terwijl discipline-specifieke ingenieurs omgaan met systeemcomponenten, houdt de systeemingenieur zich bezig met de integratie van deze componenten en het algehele succes van het systeem gedurende zijn levenscyclus. Ons onderwijs- en onderzoeksprogramma weerspiegelt het unieke perspectief van de systeemingenieur op de levenscyclus van het systeem.... [-]

Zuid-Korea Incheon
March 2020
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands