Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Studievorm: Alles

Bekijk alle Deeltijd Masters of Science (MSc's) in Zelfontwikkeling in de Verenigde Staten 2019/2020

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd MSc Programma in Zelfontwikkeling in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Zelfontwikkeling, Verenigde Staten

Andere opties binnen dit vakgebied:
American University Online

De online Master of Science in onderwijsontwerp en -lerenanalyse richt zich op de toepassing en aanpassing van analytische methoden om leren, instructieontwerp en talento ... [+]

Master of Science in educatief ontwerpen en leren analyseren

De online Master of Science in Instructional Design en Learning Analytics richt zich op het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van studenten op het gebied van instructietechnologie om organisaties te helpen bij het beheren van onderwijs-, instructieontwerp- en talentontwikkelingsprogramma's die de effectiviteit van de organisatie verbeteren. In het bijzonder leren studenten innovatieve leertechnieken en analytische benaderingen voor het ontwerp, de levering en beoordeling van leren.

Het programma is bedoeld voor professionele professionals in het midden van de carrière of voor mensen die geïnteresseerd zijn in carrières. Het ondersteunt carrièredoeleinden in het hoger onderwijs of andere instellingen in de private en publieke sector waar onderwijs, training en ontwikkeling vereist zijn.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Engels
Deeltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands