MSc Programma in Werktuigbouwkunde

Beste 112 Graduate Studies in Werktuigbouwkunde 2019

Werktuigbouwkunde

De master's degree, of MSc, is een geavanceerde academische graad die studenten krijgen na hun beheersing van een specifiek vakgebied hebben aangetoond. Een MSc in Werktuigbouwkunde wordt vaak gezocht in het oog voor afgestudeerden om snel de beste posities in het competitieve veld van de machinebouw te verkrijgen.

Studenten die vragen: "Wat is een MSc in Werktuigbouwkunde? 'Vindt dat het antwoord is breed, over vele aspecten van de studie. Deze omvatten het geavanceerde ontwerp studio, analyse, ontwikkeling, creatie en onderhoud van mechanische systemen. Deze systemen kunnen worden gebruikt in sectoren als vervoer, automatisering, energie-opwekking, en de lucht-en ruimtevaart. Programma's gewoonlijk uit technische opleidingen en technische keuzevakken. Enkele voorbeelden van cursussen omvatten Design Engineering, Management, Mechanics and Materials, Biomechanical Engineering en luchtvaarttechniek.Studenten werken vaak met een hulpverlener om hun eigen specifieke tracks van studie te maken.

Deze geavanceerde graad is gunstig voor de studenten, omdat het bereidt hen met de diepgaande, modern onderwijs en vaardigheden die ze nodig hebben om te concurreren op het gebied van Werktuigbouwkunde. Een geavanceerde graad en de ervaring die de studenten krijgen tijdens hun studie vaak open deuren die andere studenten geen toegang.

Net als bij andere programma's over de hele wereld, de kosten van het invullen van dit programma varieert van de ene school naar de andere. Studenten moeten in staat zijn om een school en het programma dat hun behoeften past.

Afgestudeerden op dit gebied zijn vaak verantwoordelijk voor het brengen van ideeën tot leven. Ze nemen theoretische ontwerpen uit schetsen op papier in het fysieke bestaan.Afgestudeerden kunnen vacatures op het gebied van architectuur, alternatieve energie, nanotechnologie, en de chemische industrie, defensie, bouw, en de farmaceutische industrie te vinden. Met een geavanceerde graad in werktuigbouwkunde, zullen afgestudeerden vinden dat ze toegang hebben tot vele spannende en productieve carrière hebben.

Er zijn mogelijkheden voor onderzoek op dit gebied over de hele wereld. Word op de hoogte van de mogelijkheden door de herziening van ons programma lijsten en het invullen van de lead formulier op deze website. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master of Science in de scheeps- en offshore-technologie

University Of Stavanger
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Noorwegen Stavanger

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore-industrie. [+]

Overzicht

Oceanen bedekken meer dan 70% van het aardoppervlak. Die zijn echter nog steeds veel onontgonnen. Ongeveer 97% van het aardwater bevindt zich in oceanen en zeeën die allemaal met elkaar verbonden zijn en een enorme hoeveelheid water vormen. Complexe waterbouwkunde wordt cruciaal bij het verkrijgen en ontdekken van alle hulpbronnen die de oceanen kunnen bieden, voor het oplossen van de verschillende problemen die zich tijdens dit proces kunnen voordoen.

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore-industrie.

Dit MSc-programma heeft een sterk internationaal profiel met studenten van over de hele wereld.... [-]


Werktuigbouwkunde, msc

University Of Debrecen
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Hongarije Debrecen

Productietechniek op het gebied van werktuigbouwkunde is een belangrijke tak van wetenschap en techniek. Het omvat het ontwerpen en uitbreiden van productieprocessen, de opvattingen van productietechnologieën en implementatie van apparaten en systemen, modellering, exploitatie, onderhoud, supervisie en organisatie van productie taken. Deze specialisatie heeft betrekking op de behoeften van de partnerindustrie. Het curriculum van Werktuigbouwkunde MSc (in het Engels) is gestructureerd in 4 semesters, elk semester met 14 weken onderwijsactiviteiten. Zo omvat het curriculum de vakken van geavanceerde kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en grondige kennis van disciplines die nodig zijn voor een snelle integratie van de masteropleiding op de arbeidsmarkt. [+]

Opleidingsstructuur: grondbeginselen van de natuurwetenschappen (22 studiepunten) Wiskunde, toegepaste statistiek, moderne fysica, dynamica van mechanische systemen, thermodynamica en vloeistofmechanica, geavanceerde materiaalwetenschap.

Economie en Geesteswetenschappen (16 studiepunten) Basiskennis van management, kwaliteitsbeheer, financiële en geavanceerde economische kennis, onderzoeksmethodologie.

Beroepsonderwerpen: (46 studiepunten) Meting, signaalverwerking en elektronica, Ontwerp van technische constructies, Engineering Modeling en simulatie, Fabricageuitrusting, Ontwerp en kwaliteitsborging van productieprocessen, Assemblage-automatisering, Ontwerp van material handling-systemen, Productielogistiek, Onderhoud en machine Reparatietechnologieën, diagnostiek en conditiebewaking, Lean Production.... [-]


Meester in de machinebouw (ms en ik)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Puerto Rico Bayamón

Het Department of Mechanical Engineering biedt twee modaliteiten van masteropleidingen: Master of Science (MS) in Mechanical Engineering en Master of Engineering (ME) in Mechanical Engineering. In elk modaliteit twee specialisaties worden aangeboden: Aerospace en Energie. [+]

Het Department of Mechanical Engineering biedt twee modaliteiten van masteropleidingen: Master of Science (MS) in Mechanical Engineering en Master of Engineering (ME) in Mechanical Engineering. In elk modaliteit twee specialisaties worden aangeboden: Aerospace en Energie.

Deze programma's zijn ontworpen om voor te bereiden studenten met de vaardigheden en attitudes die nodig zijn om zo efficiënt professionals in de luchtvaart en energie specialisaties uit te voeren. De Energy specialisatie studenten worden voorbereid in de studie van fossiele en duurzame energie. In de Aerospace specialisatie; studenten krijgen de kennis die nodig is om met succes uit te voeren in de luchtvaartindustrie. ... [-]


MSc in Werktuigbouwkunde

Tufts University - School of Engineering
Campus Voltijd Deeltijd August 2019 Verenigde Staten Medford

Het doel van de Master of Science (MS) -opleiding is om studenten de mogelijkheid te bieden hun technische achtergrond te versterken voor het nastreven van een succesvolle professionele loopbaan in onderzoek, ontwikkeling en beheer van engineering. [+]

Het doel van de Master of Science (MS) -opleiding is om studenten de kans te bieden hun technische achtergrond te versterken voor het nastreven van succesvolle professionele loopbanen in technisch onderzoek, ontwikkeling en management. Kandidaten worden toegelaten tot dit programma op basis van hun onderwijskwalificaties. Een belangrijke toelatingseis is een sterke academische achtergrond in de machinebouw of een verwante technische discipline. De afdeling vereist ook dat alle aanvragers hun recente scores voor General Record Examination (GRE) indienen.

ApplicatievereistenAanvraagkostenCV / CVPersoonlijke verklaringGRE niet vereist voor huidige Bosjes van niet-gegradueerden die van toepassing zijn op de MS-opleidingEr kan worden afgezien van GRE-scores voor deeltijdstudenten met vijf jaar ervaring in de industrie, die Amerikaanse staatsburgers of vaste inwoners zijn.Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassingAfschriftenDrie aanbevelingsbrieven [-]

MS in Aviation and Aerospace Management Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 11 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. [+]

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door hoogleraren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van functies in het luchtverkeersbeheer.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan leiderschapskansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van luchtvaart en ruimtevaarttechniek bezitten, zoals operationele analyse, ontwikkeling van veiligheidssystemen, projectbeheer, systeemintegratie, milieuduurzaamheid en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]


Master of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
Campus Voltijd 24 - 24 maanden August 2019 Singapore

Bekroond door Technische Universität München (TUM), biedt de Master of Science in Aerospace Engineering afgestudeerden een grondige kennis op het gebied van aerodynamica [+]

TUM Asia 's Master of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (MSc in AE) is een programma dat is toegerust voor hooggekwalificeerde ingenieurs om te voldoen aan de almaar toenemende vraag van een groeiende luchtvaartsector in Singapore, Europa en de wereld.

DUITSE Graad

Duitsland staat bekend als het land van ideeën en de term 'Duitse engineering' wordt geassocieerd met kwaliteit, uitmuntendheid en technische grootheid. Combineer dat met de context van Azië - China en India vormen al een derde van de consumentenpopulatie in de wereld - en de wijdverspreide omhelzing van technologie onder Aziatische consumenten, onze opleidingen bieden studenten een concurrentievoordeel in het begrijpen van markttrends.... [-]


M.Sc. in Space Engineering

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology
Campus Voltijd 2 jaar April 2019 Duitsland Berlijn

Het MSE-studieprogramma wordt aangeboden door de voorzitter van Space Technology, een van de zes leerstoelen van de afdeling Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek van de Technische Universität Berlin. [+]

Wat is MSE?

Internationaal voltijds masterprogramma

MSE (Master of Space Engineering) is een internationale voltijdse masteropleiding in de ruimtevaarttechniek die elk jaar in april begint aan de Technische Universität Berlin. Het doel van het programma is om systeemingenieurs op te leiden die zijn uitgerust om leiders te worden in de ruimtevaartindustrie.

Bij de leerstoel Space Technology van TU Berlin

De cursus wordt aangeboden door de leerstoel Space Technology aan de Technische Universität Berlin en combineert uitstekend onderwijs in ruimtevaarttechnologie met projectmanagement en interculturele vaardigheden. Het volledige programma, gedurende vier semesters, wordt in het Engels gegeven.... [-]


Master of Science in Mechanical Engineering

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten San Luis Obispo

De masteropleiding Mechanical Engineering bij Cal Poly is ontworpen om u voor te bereiden op werk in onderzoek of productontwerp. Het biedt een systeemniveau basis van kennis en studenten kunnen een focusgebied selecteren op basis van hun specifieke technologische interesse. [+]

Master de vaardigheden van productontwerp

Welkom in de Graduate Education in California Polytechnic State University in San Luis Obispo, Californië

De masteropleiding Mechanical Engineering bij Cal Poly is ontworpen om u voor te bereiden op werk in onderzoek of productontwerp. Het biedt een systeemniveau basis van kennis en studenten kunnen een focusgebied selecteren op basis van hun specifieke technologische interesse. Degree kandidaten kunnen een scriptie optie of een non-thesis optie selecteren. Afgestudeerden zullen competentie ontwikkelen in geavanceerde wiskunde, oplossingen op het systeemniveau oplossen voor problemen en effectieve communicatie- en projectmanagementvaardigheden ontwikkelen. Carrièremogelijkheden zijn te vinden in automotive, computers, elektronica, luchtvaart, defensie, HVAC, aardolie, voedselproductie en vele andere gebieden.... [-]


Machinebouw

International Accelerator
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Boston

De Master of Science (MS) in Mechanical Engineering programma is gericht op het verstrekken van studenten en het beoefenen van ingenieurs met geavanceerde studies in verschillende gebieden van specialisatie. De mate is verkrijgbaar in een scriptie of een niet-thesis programma. [+]

Mechanische Techniek

Hoe zou jij je voelen over uw senior project wordt tentoongesteld ta het Smithsonian National Air and Space Museum in Washington? Team "FIUAV" brachten hun autonome vliegtuig met high-definition camera's en volledige on-board computer aan het Museum in april 2012.

Het resultaat van twee semesters van het werk van vier Werktuigbouwkunde senioren, dit systeem gingen ook naar de AUVSI concurrentie in Madrid.

Afgezien van deze stellaire project, de creativiteit en het onderzoek van de Mechanical Engineering beroep in de gezondheidszorg effect, exploratie, productie en technologie. Machinebouw is cruciaal voor verkenning van de ruimte, milieu-controle, defensie, transport en biotechnologie.... [-]


Master of Science in de ruimte- en ingenieurswetenschappen

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Rusland Moskou

Dit programma combineert een studie van de algemene principes van de constructie van complexe technische systemen met deelname aan projecten voor het bouwen van satellieten, drones en robotachtige systemen. We leren studenten creatieve oplossingen te vinden voor de grootste uitdagingen in de ruimtevaart en robotica-industrie. [+]

Dit programma combineert een studie van de algemene principes van complexe constructiesysteemconstructie met deelname aan projecten voor satelliet-, drone- en roboticasystemen. We leren studenten creatieve oplossingen te vinden voor de grootste uitdagingen in de ruimtevaart en robotica-industrie.

Wijzen en duur: 2 jaar (voltijd)Deadline aanmelding: 16 juli 2018Collegegeld: geen collegegeld voor de aanvragers die slagen voor het selectieprocesTaal EngelsLocatie: Moskou, Rusland

Onze afgestudeerden beschikken over fundamentele kennis op het gebied van systeemontwerp en praktische vaardigheden bij het maken van complexe systemen. Ze zullen in staat zijn om:

een holistisch beeld geven van ruimtemissies en -systemenexploiteer ruimtegegevens voor services / toepassingen, zoals navigatie, EO, TLCvisualiseren, ontwerpen, implementeren en bedienen van ruimtesystemen, met de nadruk op ruimtesensoren, payloads en systemen aan boordvoer nieuwe waarnemingen en metingen uit vanuit de ruimtegeavanceerde mogelijkheden voor bemande ruimteverkenningeen carrière opbouwen of een startup creëren op het gebied van de ruimte- en robotindustrieProgrammastructuur:... [-]

MSc in Werktuigbouwkunde

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze cursus omvat geavanceerde mechanische wetenschappen theorie, simulatie en oefenen. Met behulp van standaardsoftware ontwikkelt u complexe modellen om onderwerpen te simuleren, zoals dynamische systemen met meerdere elementen; thermo-vloeistofsystemen en geavanceerde stress- en structuursimulaties. Storingsmechanismen in systemen en componenten in de echte wereld zullen worden onderzocht door middel van vermoeidheidsanalyse; je zult ook multi-body dynamische systemen en turbulente dynamische fluïdumbeweging onderzoeken. Het door jou gekozen specialistische Masters-project is goed voor een derde van de totale cursus [+]

Overzicht

Deze cursus omvat geavanceerde mechanische wetenschappen theorie, simulatie en oefenen. Met behulp van industriestandaardsoftware ontwikkelt u complexe modellen om onderwerpen te simuleren zoals dynamische dynamische systemen; thermo-vloeistofsystemen en geavanceerde stress- en structuursimulaties. Storingsmechanismen in systemen en componenten in de echte wereld zullen worden onderzocht door middel van vermoeidheidsanalyse; je zult ook multi-body dynamische systemen en turbulente dynamische fluïdumbeweging onderzoeken. Het door jou gekozen specialistische Masters-project is goed voor een derde van de totale cursus.

Je zult ook leren van case studies uit de industrie. Alle units bieden real-world engineering problemen, case studies en praktische technieken met behulp van state-of-the-art hardware en de nieuwste, industrie-standaard software voor ontwerp, experiment en evaluatie. De units hebben meestal een goede balans tussen praktisch en theoretisch werk. Veel van het praktische werk is gebaseerd op de computer.... [-]


MSc in Mechanical Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 semesters April 2019 Duitsland Maagdenburg

Het masteropleidingsprogramma is bedoeld om studenten te voorzien van uitgebreide fundamentele kennis die de afgestudeerden in staat stelt deze kennis toe te passen in de praktijk, het onderzoek of het onderwijs en er voortdurend uit te breiden. [+]

Begin van studies Het programma begint elk zomerse semester. Aanvragers met buitenlandse certificaten verzoeken u tot 31 januari via uni-assist eV. Programma doelstellingen

Het masteropleidingsprogramma is bedoeld om studenten te voorzien van uitgebreide fundamentele kennis die de afgestudeerden in staat stelt deze kennis toe te passen in de praktijk, het onderzoek of het onderwijs en er voortdurend uit te breiden. Het draait om het onderwijzen van vakspecifieke en sociale competenties, vaardigheden en werkwijzen om wetenschappelijk te werken en in het bijzonder studenten uit te oefenen voor leiderschapstaken.

Vanwege de snel ontwikkelde kennis in de werktuigbouwkunde, is dit ook de verwerving van uitgebreide expertise voor diverse werkvelden en specialisatie. Op het masterprogramma houdt dit verband met activiteiten gericht op de velden van... [-]


MSc in Werktuigbouwkunde

Aarhus University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Denemarken Århus

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om theorie toe te passen op praktische zaken, met ruimte voor interdisciplinaire samenwerking. Je krijgt een goed begrip van geavanceerde berekeningsmethodologieën, zoals de eindige elementenmethode (FEM) en multidisciplinaire simulatiehulpmiddelen. Je bestudeert onderwerpen zoals computationele vloeistofdynamica (CFD), structurele dynamica en modale analyse, en breukmechanica en vermoeidheid. De basis voor deze competenties omvat continuümmechanica, elasticiteitstheorie en plasticiteitstheorie. [+]

MSc in WerktuigbouwkundeDe theorie combineren met de praktijk

Hoe ontwerp je de bladen van een windturbine? Hoe bereken je de levensduur van een computerchip of een brandstofcel? Hoe analyseer je de dynamiek van een raceauto? Dit zijn slechts enkele van de vragen die u misschien opdoet tijdens het MSc-programma Mechanical Engineering.

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om theorie toe te passen op praktische zaken, met ruimte voor interdisciplinaire samenwerking. Je krijgt een goed begrip van geavanceerde berekeningsmethodologieën, zoals de eindige elementenmethode (FEM) en multidisciplinaire simulatiehulpmiddelen. Je bestudeert onderwerpen zoals computationele vloeistofdynamica (CFD), structurele dynamica en modale analyse, en breukmechanica en vermoeidheid. De basis voor deze competenties omvat continuümmechanica, elasticiteitstheorie en plasticiteitstheorie.... [-]


Samengestelde materialen / composieten Master of Science (M.Sc.)

PFH Private University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters October 2019 Duitsland Stade +1 more

De masteropleiding "composieten / Composites" is gericht op ingenieurs en wiskunde en wetenschap afgestudeerden met werkervaring die in aanmerking willen komen op het gebied van composietmaterialen is part-time. De focus van het programma bijzonder koolstofvezels versterkte kunststoffen (CFRP, algemeen bekend als "Carbon"), en glasvezel versterkte kunststof (FRP). [+]

campusComposites / CompositesMaster of Science (M.Sc.)

De masteropleiding "composieten / Composites" is gericht op ingenieurs en wiskunde en wetenschap afgestudeerden met werkervaring die in aanmerking willen komen op het gebied van composietmaterialen is part-time. De focus van het programma bijzonder koolstofvezels versterkte kunststoffen (CFRP, algemeen bekend als "Carbon"), en glasvezel versterkte kunststof (FRP).

De studie kunt u ervoor kiezen om deel te nemen in het Duits of Engels. Met de master's degree u openstellen uitstekende carrièremogelijkheden. Voor alleen voor de sector CFK een jaarlijkse groei van 10 procent wordt voorspeld. Daarom zal de grote vraag naar composieten specialisten blijven toenemen in de toekomst is zeker.... [-]


MSc in Mechatronics

Tallinn University of Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Estland Tallinn

Het programma is bedoeld om studenten professionele kennis en vaardigheden te bieden voor een succesvolle carrière in de toekomst die zijn georiënteerd op ICT-intensieve engineeringtechnologieën, zoals mechatronica, robotica en automatisering, die professionele vaardigheden veronderstellen om complexe engineeringprojecten te integreren, uit te voeren en te leiden, waarbij slimme ICT wordt geïntegreerd en hardwaretechnologieën voor het oplossen van praktische problemen en het starten van een nieuw bedrijf. [+]

Het programma is bedoeld om studenten professionele kennis en vaardigheden te bieden voor een succesvolle carrière in de toekomst die zijn georiënteerd op ICT-intensieve engineeringtechnologieën, zoals mechatronica, robotica en automatisering, die professionele vaardigheden veronderstellen om complexe engineeringprojecten te integreren, uit te voeren en te leiden, waarbij slimme ICT wordt geïntegreerd en hardwaretechnologieën voor het oplossen van praktische problemen en het starten van een nieuw bedrijf. Dit programma is sterk gericht op praktische, praktische projecten en het ontwikkelen van praktische vaardigheden, ondersteund door laboratoria van mechatronica, robotica, machinevisie, automatisering, enz. En computerlessen.... [-]