MASTERSTUDIES

5 Masters of Science (MSc's) in Webontwikkeling 2020

Het behalen van een Master of Science-graad is een geweldige manier voor studenten om zich voor te bereiden op een meer lucratieve leiderschapsloopbaan. Deze graad is meestal ontworpen voor studies in wiskunde, wetenschap of de sociale wetenschappen.

Wat is een MSc in Web Development? Webontwikkeling is de unieke studie van online netwerken, interacties en constructie. De complexe wereld van internet is voortdurend aan het veranderen en verbeteren, wat betekent dat er een groeiende behoefte is aan professionele webontwikkelaars om de kennis van programmeren en databaseontwerp te gebruiken om een ​​zeer functioneel aspect van het moderne menselijke leven te bouwen en te behouden. Studenten op dit gebied kunnen de kennis en vaardigheden verwerven om netwerken en databases te ontwerpen, informatiesystemen te beheren en meer.

Met een geavanceerde graad in webontwikkeling, kunnen leerlingen een aantal nuttige vaardigheden verwerven. Deze personen zijn meestal zelf-starters en oefenen organisatorische vaardigheden. Op dit gebied kunnen studenten leren om collaborative workers te zijn, een eigenschap die veel werkgevers zoeken.

Het behalen van een MSc kan goedkoper zijn dan het behalen van een bachelordiploma, omdat een masterprogramma meestal maar twee jaar in beslag neemt. De kosten van een masterprogramma kunnen afhangen van de locatie van de school, het aantal benodigde cursussen en andere factoren. Neem contact op met verschillende scholen en vergelijk de prijzen om aan uw behoeften te voldoen.

Webontwikkeling is een opkomende bezigheid met elke dag nieuwe unieke functietitels. Studenten met een masterdiploma in dit snelgroeiende vakgebied kunnen competitiever zijn op de arbeidsmarkt dan mensen met alleen een undergraduate-diploma. Velen volgen posities direct in webontwikkeling zoals databaseontwikkelaar, programmeur, ontwerper van mobiele applicaties, webbeheerder en ontwerper van gebruikerservaringen. Met een gevorderd diploma kunnen werkgevers overwegen studenten aan te nemen voor het ontwerpen van leads en managementposities in aanverwante sectoren zoals marketing of grafisch ontwerper.

Geleerden kunnen nu een masterdiploma behalen van bijna elke locatie op de wereld. Veel universiteiten bieden ook online cursussen om leren gemakkelijker te maken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Webontwikkeling Filter

MSc in webontwerp en -ontwikkeling

Unicaf University (ZM)
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Dit programma bestudeert de principes van Web Design grondig en biedt alle nodige vaardigheden en kennis die nodig is om succesvolle, professionele webontwerpers en -ontwikkel ...

Lees meer

Masterprogramma in Computing Science - Software, Web en Cloud

Tampere University
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Computers en software zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Interactie tussen mensen en computers neemt verschillende vormen aan, aangezien computers in versch ...

Lees meer

Master of Science in sociale media en webtechnologieën

Linnaeus University
MSc
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het programma richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van tools en diensten voor sociale media met behulp van web- en mobiele technologieën.

Lees meer

MSc Professional Software Development

Ulster University, London & Birmingham Campuses
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Dit masterprogramma is ontworpen als een conversiecursus voor studenten die hun bestaande opleiding willen voortzetten om vakkennis op te doen over softwareontwikkeling en toe ...

Lees meer

Masterprogramma in Computing Science - Software, Web en Cloud (MSc Technology)

Tampere University
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Software engineering, web

Lees meer