$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Visagie 2021/2022

Een Master of Science (MSc) is een geavanceerde graad die voortgezet onderwijs in een veld dat wetenschappelijk onderzoek technieken verwerkt vereist. Omdat deze graad is meestal meer technisch dan een Master of Arts, afgestudeerden met deze mate hebben de neiging om hogere salarissen te hebben. Wat is een MSc in cosmetica? Master cosmeticaspecialisten moeten chemie en bacteriologie begrijpen om… Meer informatie

Een Master of Science (MSc) is een geavanceerde graad die voortgezet onderwijs in een veld dat wetenschappelijk onderzoek technieken verwerkt vereist. Omdat deze graad is meestal meer technisch dan een Master of Arts, afgestudeerden met deze mate hebben de neiging om hogere salarissen te hebben.

Wat is een MSc in cosmetica? Master cosmeticaspecialisten moeten chemie en bacteriologie begrijpen om de huid, haar en nagels cliënten succesvol te behandelen zonder schade aan het lichaam of het introduceren infectie. Ze hebben ook een kennis van de anatomie en fysiologie, zodat ze om onbedoelde schade te voorkomen kunt begrijpen hoe het lichaam functioneert. Enkele van de technieken die studenten kunnen leren onder andere harsen, steriliseren, het sterven en de toepassing van chemische stoffen op de huid.

Met een MSc in cosmetica, worden de studenten 'carrière mogelijkheden sterk uitgebreid. Geavanceerde graden commando hogere salarissen, maar afgestudeerden zullen ook in het algemeen vinden meer interessant werk en in aanmerking komen voor het management posities.

Studenten moeten meestal ongeveer vijf semesters om cursussen te voltooien en zich verbinden tot een jaar ervaring opdoen in een gekozen specialiteit. Het is aanbevolen dat de studenten kijken naar de financiering van opties voor het aanbrengen van scholen, zoals collegegeld en de kosten kunnen variëren afhankelijk van de locatie en andere factoren.

Cosmeticaspecialisten werken in de haren en nagels salons, spa's en resorts en kapperszaken. Deze banen vereisen een sterke interpersoonlijke vaardigheden in klantenservice en actief luisteren. Afgestudeerden werken nauw samen met hun klanten om hun uiterlijk te verbeteren door de zorg voor haar, huid en nagels. Zij moeten in staat zijn om de raadsman klanten op welke behandelingen het beste werkt voor hen. Mogelijkheden bestaan ​​wereldwijd in de entertainment, reizen, recreatie en horeca.

Als schoonheidsspecialiste u interesseert, meer informatie over de vele verschillende specialiteiten online.Wanneer u een goed idee van wat voor soort werk dat je zou willen doen op dit gebied, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Université Côte d’Azur (UCA)
Leuk, Frankrijk

De MSc "Management of the Flavour & Fragrance Industry" biedt 2 jaar multidisciplinaire training volledig in het Engels. Grasse is de wereldwijde hoofdstad van parfums en ... +

De MSc "Management of the Flavour & Fragrance Industry" biedt 2 jaar multidisciplinaire training volledig in het Engels. Grasse is de wereldwijde hoofdstad van parfums en herbergt alle niveaus van de smaak- en geurindustrie. In deze regio worden alle elementen van de parfumindustrie ontwikkeld en verwerkt. Het doel van deze graad is om toekomstige professionals uit de industrie op te leiden en toegang te bieden tot multidisciplinair onderwijs in een interculturele context op de site van Grasse. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online