Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Vermont Burlington Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Science (MSc's) in de Verenigde Burlington in de Verenigde Staten 2019/2020

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Burlington bevat een derde van de totale bevolking van Vermont. Het is een stedelijk gebied met zijn economie vooral een beroep op het onderwijs en de gezondheidszorg, waardoor het een ideale locatie voor aspirant-diploma afgestudeerden.

Master of Science in de Verenigde Burlington in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Vermont

Deze Low-residency Master of Science in Natural Resources met een concentratie in Leadership for Sustainability is bedoeld voor opkomende leiders die zich inzetten voor h ... [+]

Leiderschap Geïnspireerd door de wijsheid van de natuur

In het licht van versnelde verandering en steeds complexer wordende uitdagingen van het leven op deze planeet, is het niet genoeg om gewoon meer van wat we hebben gedaan doen. We moeten de dingen anders te doen.

Deze Low-residency Master of Science in Natural Resources met een concentratie in Leadership for Sustainability is bedoeld voor opkomende leiders die zich inzetten om de capaciteit om verandering te katalyseren en overstijgen de grenzen deepeningtheir.

Onze twee-jaar, 30-krediet programma biedt een innovatieve mix van intense residentiële en online leerervaringen. Het programma heeft vier residentiële modules van 3 tot 7 dagen in Vermont en rond de Verenigde Staten. Deze bijeenkomsten bieden de mogelijkheid voor intensieve ervaringsleren zowel kansen als relatie-gebouw onder cohort leden onderling en met vooraanstaande professionele relaties.... [-]

Verenigde Staten Burlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands