Filter
Masters of Science
Verenigde Staten New York Potsdam Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Science in de Verenigde Potsdam in de Verenigde Staten 2019/2020

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Potsdam, een stad in New York, USA, is vernoemd naar Potsdam in Duitsland. De instellingen voor hoger onderwijs in de stad bieden 2 jaar en 4 jaar graden programma's in verschillende gebied. De instituten bieden ook geavanceerde opleiding in de muziek.

Master of Science in de Verenigde Potsdam in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Clarkson University Graduate School

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresys ... [+]

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresystemen, hardware-integratie en informatietechnologie.

Een studieprogramma dat leidt tot de Master of Science in de computerwetenschappen is een interdisciplinair programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de afdeling Electrical and Computer Engineering en het Department of Computer Science. Cursussen worden in beide afdelingen aangeboden op een groot aantal verschillende gebieden, variërend van theoretische topialt = "cs tot applied topialt =" cs. Studenten met een niet-gegradueerde achtergrond met de juiste computerwetenschappelijke inhoud worden uitgenodigd om een ​​aanvraag in te dienen. Dertig credit-uren en een scriptie zijn vereist voor de MS-graad.... [-]

Verenigde Staten Potsdam Schenectady
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

Iedereen wil het. Bedrijven, overheden, startups en kleine bedrijven hunkeren naar de inzichten begraven onder bergen van big data. Maar ze realiseren zich dat ze speciaa ... [+]

Iedereen wil het. Bedrijven, overheden, startups en kleine bedrijven hunkeren naar de inzichten begraven onder bergen van big data. Maar ze realiseren zich dat ze speciaal opgeleide en zeer bekwame mensen nodig hebben die eindeloze gegevensstromen kunnen omzetten in business intelligence.

Clarkson zal u een meester maken in data-analyse en de vraag naar uw kennis en vaardigheid zal uw carrièremogelijkheden bijna onbeperkt maken.

Dit is de graad die alles verandert

Big Data is overal. Om dit te begrijpen, is een multidimensionale, multidisciplinaire aanpak vereist. Het op maat ontwikkelde programma van Clarkson combineert business, wiskunde en computerwetenschappen en levert een ongeëvenaarde uitgebreide, industrie-klaar data-analyse skillset.... [-]

Verenigde Staten Potsdam Schenectady
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

Een BS, BE of gelijkwaardige graad van een geaccrediteerd programma in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. K ... [+]

Toelatingseisen

Een BS, BE of gelijkwaardige graad van een geaccrediteerd programma in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. Kandidaten met een diploma in andere disciplines dan engineering kunnen worden verplicht om vaardigheid aan te tonen door aanvullende undergraduate cursussen zoals vastgesteld door de departementale Graduate Committee. Dit kan een extra semester van studie omvatten waarvoor geen graduate krediet kan worden verleend.

Voor toelating is geen minimum cijfer voor een cijfer vereist. Er wordt echter van alle aanvragers een superieure staat van dienstprestaties verwacht.

MS Programma Degree Vereisten... [-]
Verenigde Staten Potsdam Schenectady
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands