Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Californië Moraga Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MSc Programma's in de Verenigde Moraga in de Verenigde Staten 2019/2020

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Moraga ligt in Contra Costa County, Californië, VS. Meer dan 4000 postgraduate studenten studeren aan een katholieke universiteit van de stad. Er zijn tal van particuliere hogescholen in de stad ook.

MSc Programma's in de Verenigde Moraga in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Californië
Moraga
Studievorm
Tempo
Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration

De Master of Science in Financial Analysis and Investment Management (MS-FAIM) is gericht op de kwantitatieve technieken die gebruikt worden in corporate financiële analy ... [+]

De Master of Science in Financial Analysis and Investment Management (MS-FAIM) is gericht op de kwantitatieve technieken die gebruikt worden in corporate financiële analyse, beheer van beleggingsportefeuilles en risicomanagement. De mix van theorie en praktijk zorgt voor een geaard en praktisch onderwijs. Studenten met een undergraduate graden in disciplines zoals business, economie, boekhouden, wiskunde, statistiek, techniek en wetenschap doen het goed in de MS-FAIM programma, maar het is open voor iedereen die gekwalificeerd zijn.

De MS-FAIM Program is part-time, lock-stap en cohort-gebaseerd en wordt onderwezen over 5 academische kwartalen verspreid over 15 opeenvolgende maanden. Het programma inschrijft nieuwe studenten elk jaar in juli. De lessen worden gehouden late middagen en avonden in de American Management Association Executive Conference Center, gelegen in het Marriott Hotel op de 4de en de Grote Markt in het financiële district van San Francisco. Studenten nemen 2 klassen per kwartaal, en de klassen komen eens per week tussen maandag en vrijdag. ... [-]

Verenigde Staten Moraga San Francisco
September 2019
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands