Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Kentucky Campbellsville Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Science (MSc's) in de Verenigde Campbellsville in de Verenigde Staten 2019/2020

Masteropleidingen biedt dezelfde titel voor de mate - de Meester. Postdoctorale studies zoals Masters of Science worden verkort MSc. De Master of Science in Management programma of de Master of Science of Management onderwijs postgraduate programma's in gemeenschappelijk beheer. Dit betekent dat de studenten een academische opleiding met een diepte van reflectie en abstractie. Masters meestal kan worden geclassificeerd als Master of Science (MSc) of de populaire Master of Arts (MA). De Master of Science (MSc) meestal wordt gegeven voor het succesvol bereiken van postgraduate programma's met een wetenschappelijke of technische punt van convergentie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

MSc Opleidingen in de Verenigde Campbellsville in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Campbellsville University

De Master of Science in de computerwetenschappen (MSCS) is een STEM-programma dat 30 semesteruren vereist. ... [+]

De Master of Science in de computerwetenschappen (MSCS) is een STEM-programma dat 30 semesteruren vereist. Het programma combineert theorie en praktijk om studenten voor te bereiden om aan de groeiende vraag op het gebied van informatietechnologie te voldoen. Studenten die deelnemen aan het programma moeten een bachelor hebben en voldoende achtergrond in de informatica hebben om het programma met succes af te ronden.

[-]
Verenigde Staten Campbellsville Louisville USA Online
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands