Master of Science (MSc) in Toerisme en Hospitality in Turkije

Bekijk Master of Science Programma's in Toerisme en Hospitality in Turkije

Toerisme en Hospitality

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Master of Science Programma in Toerisme en Hospitality in Turkije

Lees meer

Msc in toeristisch management

University Of Mediterranean Karpasia
Campus Voltijd September 2019 Turkije Istanboel

Deze cursus is ontworpen om elke student een basiskennis van het toerisme, waaronder toeristenorganisaties, gerelateerde business en service-industrie, reiziger gedrag, toerisme ordening, toerisme onderzoek en marketing bieden. [+]

Overzicht

Deze cursus is ontworpen om elke student een basiskennis van het toerisme, waaronder toeristenorganisaties, gerelateerde business en service-industrie, reiziger gedrag, toerisme ordening, toerisme onderzoek en marketing bieden. Bovendien zal deze cursus studenten ook helpen om de functies van het management binnen de wereld van het toerisme onderzoeken, waaruit blijkt hoe het toerisme als een bedrijf zich heeft ontwikkeld, hoe het toerisme en de reisbranche is gestructureerd, en hoe toeristische bedrijven opereren binnen hun politieke, economische en sociaal -culturele omgevingen.

Leerresultaten Voor meer informatie over toeristische ontwikkelingen en de gevolgen in de wereldgeschiedenis. Begrijp wat is het toerisme en zijn vele definities. Leer de onderdelen van het toerisme en het toerisme management. Onderzoek van de verschillende benaderingen van de studie toerisme. Beseffen hoe belangrijk deze sector is voor de economie van de wereld en van vele landen. Ken de voordelen en kosten van het toerisme. Vaardigheden ... [-]