Master of Science (MSc) in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Vind Masters of Science (MSc's) in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Toerisme en Hospitality

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Ministerie van onderwijs houdt toezicht vaak het onderwijs in Bulgarije. De studenten die na te streven het hoger onderwijs op de universiteit krijgen vaak een bepaald percentage van de overheid sponsoring zodat zij met succes hun studie te voltooien.

Master of Science Programma in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Lees meer

MSc International Hospitality and Tourism Management

Varna University of Management
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Bulgarije Varna

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken. [+]

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. De universiteit staat op de 20e plaats in de wereld vanwege haar International Hospitality and Tourism Management (MSc) -diploma van Best-masters.com.

Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken.

Je krijgt niet alleen de kans om diepgaande theoretische kennis in te winnen, maar ook een sterke praktische richting door middel van tal van projecten en case-studies.... [-]