Master of Science (MSc) in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Vind Masters of Science (MSc's) in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Toerisme en Hospitality

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Bulgarije hoger onderwijs biedt studenten met collegegeld lening, alsmede andere gesubsidieerde maaltijden tijdens het leren in de instellingen voor hoger onderwijs. Nadat een student zijn of haar studie, kan hij of zij lid worden van de corporate wereld met de verworven vaardigheden uit het hoger onderwijs.

Master of Science Programma in Toerisme en Hospitality in Bulgarije

Lees meer

MSc International Hospitality and Tourism Management

Varna University of Management
Campus Voltijd 3 semesters October 2019 Bulgarije Varna

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken. [+]

De MSc International Hospitality and Tourism Management, aangeboden door VUM , is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van managers in de sector, leidinggevenden en andere professionals in de toeristenindustrie. De universiteit staat op de 20e plaats in de wereld vanwege haar International Hospitality and Tourism Management (MSc) -diploma van Best-masters.com.

Door lid te worden van dit masterprogramma, bent u in staat om uw management-, onderzoeks- en analysevaardigheden te ontwikkelen volgens de hoogste normen die vereist zijn om als topmanagementlid in deze dynamische sector te werken.

Je krijgt niet alleen de kans om diepgaande theoretische kennis in te winnen, maar ook een sterke praktische richting door middel van tal van projecten en case-studies.... [-]