MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Toegepaste Natuurkunde in UK

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Technische Natuurkunde is een tak van de natuurkunde die zich richt op de creatie en de vooruitgang van de praktische toepassingen die onderzoek en technologie beïnvloeden en, uiteindelijk, de maatschappij. Er zijn specialisaties binnen het vakgebied in sectoren zoals halfgeleiders, glasvezel, informatietechnologie, lasers, microchips, mobiele telecommunicatie, satellieten en ruimtevaart.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Master of Science (MSc) in Toegepaste Natuurkunde in UK

2 Resultaten in Toegepaste Natuurkunde, Verenigd Koninkrijk Filter

Master in Computational Physics (onderzoek)

University of Lincoln
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Op de School voor Wiskunde en Natuurkunde, heb je de mogelijkheid om je kennis van computationele fysica te vergroten, terwijl je je onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en samen ...

Lees meer

Msc toegepaste natuurkunde

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Dit is een beroepsopleiding in toegepaste fysica voor iedereen met een achtergrond in de natuurwetenschappen of techniek.

Lees meer