MASTERSTUDIES

2 Master of Science in Toegepaste Kunsten 2020

Na het behalen van een bachelordiploma kan iemand geïnteresseerd zijn in het behalen van een hogere opleiding via een masteropleiding. Normaal gesproken duurt het een tot drie jaar om te voltooien, een Master of Science is meestal op onderzoek gebaseerd. Studenten ontwikkelen een competentie die wetenschappelijk, technisch of professioneel van aard is en de verworven kennis en vaardigheden bieden een basis voor een succesvolle carrière in het gekozen vakgebied.

Een toekomstige student kan zich afvragen, wat is een MSc in toegepaste kunst? Het is een postdoctorale opleiding die zich richt op het ontwikkelen en vormgeven van artikelen voor praktisch gebruik en die vaak wordt toegepast in de industrie, de handel en de overheid. Mode, fotografie, interieurontwerp en zelfs architectuur maken deel uit van dit studie-, maar ook grafische en visuele ontwerp.

Design omvat alle gebieden van het leven, van interactie met computersoftware tot de ontwikkeling en vormgeving van glaswerk. Studenten leren ook onderzoek, leiderschap en samenwerkingsvaardigheden die nuttig zijn in elke professionele carrière.

De financiële vereisten voor dit type masterprogramma lopen sterk uiteen door factoren zoals de locatie van de lerende instelling en de bijbehorende collegegelden. Iedereen die geïnteresseerd is in een diploma toegepaste kunst, moet de opties zorgvuldig bestuderen voordat hij zich inschrijft.

Theorie en praktijk werken samen door middel van toegepaste kunst om een ​​individu voor te bereiden op een carrière in de echte wereld. Afgestudeerden van een Master of Science in Toegepaste Kunst vinden werk als visuele informatiespecialisten in openbare, particuliere of overheidsinstanties die web-gebaseerde media en andere producten ontwikkelen. Ontwerpers die zich hebben gespecialiseerd in specifieke sectoren, zoals textiel of keramiek, hebben veel vraag. Beeldschermspecialisten en tentoonstellingscoördinatoren gebruiken vaak artistieke vaardigheden in de detailhandel.

Lerende instellingen die toegepaste kunsten aanbieden, bevinden zich over de hele wereld. Als u niet in staat bent om lessen bij te wonen in een traditionele omgeving, zijn mogelijk online- of afstandsonderwijsopties beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

2 Resultaten in Toegepaste Kunsten Filter

MS in Surface Imaging

Thomas Jefferson University
MSc
<
Voltijds
Engels
Campus

De Master of Science in Surface Imaging is een uniek programma dat gebruik maakt van een verscheidenheid aan geavanceerde digitale druktechnologieën in het Centre of Excellenc ...

Lees meer

Master of Science in gedrukte media

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 aug 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma gaat over naar het College of Engineering Technology, dat moet worden voltooid op 1 juli 2019. Het MS-programma in gedrukte media biedt studenten een kans om nie ...

Lees meer