close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Science (MSc's) in Textielontwerp 2021

Een Master of Science is een graduaat dat volgt op een bachelor of science. Deze graad duurt meestal gemiddeld ongeveer twee jaar om te voltooien; Bij langere of kortere schema's kan dit echter een andere hoeveelheid tijd in beslag nemen. Wat is een MSc in Textielontwerp? De studenten die in aanmerking komen om deel te nemen aan een MSc in Textile Design-programma, selecteren vaak weven, afd… Meer informatie

Een Master of Science is een graduaat dat volgt op een bachelor of science. Deze graad duurt meestal gemiddeld ongeveer twee jaar om te voltooien; Bij langere of kortere schema's kan dit echter een andere hoeveelheid tijd in beslag nemen.

Wat is een MSc in Textielontwerp? De studenten die in aanmerking komen om deel te nemen aan een MSc in Textile Design-programma, selecteren vaak weven, afdrukken of breien als hun concentratiegebied. De meeste studieplannen worden gestuurd door technologie. Van digitaal drukwerk, dobby weefgetouwen en computergestuurde breimachines, studenten zijn meestal in staat om vaardigheden te ontwikkelen die ze later kunnen vormen in een carrière. Professionals in het veld kunnen er vaak zijn om studenten te begeleiden, om hen te helpen bij het ontwikkelen van de juiste technieken om een ​​carrière te maken na hun studie.

Studenten die deze graad behalen, zijn mogelijk goed georganiseerd, werken goed samen met anderen en kunnen vaak gebruikmaken van enkele van de meer geavanceerde textielontwerptechnologieën. Deze vaardigheden kunnen zeer verhandelbaar zijn en kunnen na afstuderen leiden tot stabiel werk.

De aanwezigheidsprijzen fluctueren door de jaren heen. Er zijn misschien geen vaste kosten, dus studenten moeten onderzoeken hoeveel ze moeten betalen op hun school naar keuze.

Studenten kunnen veel competitieve carrières vinden als ze een MSc in Textile Design hebben. Voor degenen die werk als textielontwerper vinden, is het belangrijk om vertrouwen te hebben en zeker te zijn van je vaardigheden. Meestal kunnen afgestudeerden banen vinden als textieltechnoloog, kleurtechnoloog, interieurontwerper of modeontwerper. Studenten kunnen gedijen in bedrijven waar ze computergestuurde weven of breien kunnen toepassen.

Veel universiteiten bieden deze graad aan als onderdeel van hun curriculum. Voor degenen die moeite hebben om een ​​campus te maken, zijn er mogelijk online lessen beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Thomas Jefferson University
Philadelphia, Verenigde Staten

In de Master of Science in het Textile Design-programma worden studenten onderwezen door actieve leden van het textielontwerp: kunstenaars, designdirecteuren, auteurs en onder ... +

In de Master of Science in het Textile Design-programma worden studenten onderwezen door actieve leden van het textielontwerp: kunstenaars, designdirecteuren, auteurs en onderzoekers. Bezoekende kunstenaars en gastsprekers breiden de educatieve ervaring uit en brengen real-world toepassingen naar de klaservaring. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
4 - 5 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op