close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Televisiewetenschappen 2021

Persoonlijke en academische doelen halen kan mogelijk zijn bij het volgen van een Master of Science (MSc) diploma. Voor studenten die hun eerdere studies willen uitbreiden, kan een MSc de nodige cursussen aanbieden om een ​​heldere en veelbelovende toekomstige carrière te verzekeren. Wat is een MSc in Sensory Science? Dit vakgebied richt zich op het vergroten van het bewustzijn door te best… Meer informatie

Persoonlijke en academische doelen halen kan mogelijk zijn bij het volgen van een Master of Science (MSc) diploma. Voor studenten die hun eerdere studies willen uitbreiden, kan een MSc de nodige cursussen aanbieden om een ​​heldere en veelbelovende toekomstige carrière te verzekeren.

Wat is een MSc in Sensory Science? Dit vakgebied richt zich op het vergroten van het bewustzijn door te bestuderen hoe men sensorische informatie interpreteert die samenhangt met voedselconsumptie. Cursussen omvatten meestal studies met betrekking tot voedselproductie en -technologie, evenals het verstrekken van informatie over voeding en gezondheid. Studenten zullen ook leren om zintuiglijke theorieën toe te passen op gebieden van voedselcreatie en ontwerp, naast psychologische aspecten zoals eetgedrag en hoe de zintuigen iemands voorkeur beïnvloeden voor het voedsel dat ze consumeren.

Er zijn veel voordelen aan het afstuderen met een graad in sensorische wetenschap. Studenten kunnen hun nieuw verworven vaardigheden toepassen op veel verschillende gebieden van de voedingsindustrie. Degenen die geïnteresseerd zijn in de marketingaspecten van voedselcreatie, zullen deze onderzoeken ook nuttig vinden, omdat ze een dieper inzicht bieden in de aantrekkelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen en producten.

De kosten voor het behalen van een Master in Sensory Science kunnen variëren van school tot school. Men moet uitgebreid onderzoek doen om vast te stellen of een potentieel programma goed aansluit op uw financiële vooruitzichten. Dit zal helpen bepalen of een instelling geschikt voor u is.

Degenen met een master in Sensory Science zoeken vaak posities in de voedselproductie-industrie. Zulke posities kunnen variëren van marketingactiviteiten tot de wetenschappelijke aspecten van voedselcreatie. Andere afgestudeerden kunnen rollen zoeken bij onderzoeksfaciliteiten of in overheidsorganisaties die werken aan het verhogen van de voedselproductie over de hele wereld. Studenten kunnen ook hun begrip van voedselcreatie en hoe het zich verhoudt tot sensorische informatie door middel van het nastreven van PhD-programma's.

In het geval dat het bijwonen van lessen op de campus lastig blijkt te zijn, kunnen online-leerportals als een ideaal alternatief dienen. Dit geldt vooral voor werkende professionals die hun huidige opleiding willen uitbreiden, of mensen die in afgelegen gebieden wonen met minimale toegang tot kwaliteitsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Stirling
Stirling, Verenigd Koninkrijk

Deze MSc Factual Television geeft je de tools die je nodig hebt om feitelijke content voor uitzending te maken. Ontwikkeld met de industrie en gegeven door ervaren beoefenaars ... +

Deze MSc Factual Television geeft je de tools die je nodig hebt om feitelijke content voor uitzending te maken. Ontwikkeld met de industrie en gegeven door ervaren beoefenaars, is deze cursus gericht op de praktijk: ideeën ontwikkelen, voorstellen ontwikkelen en programma's maken. -
MSc
Voltijds
12 maanden
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden