MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Telecommunicatie in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Top Master of Science Programma in Telecommunicatie in de Verenigde Canterbury in UK

2 Resultaten in Telecommunicatie, Canterbury Filter

MSc in Electronic Engineering (door Research)

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De School of Engineering and Digital Arts biedt door onderzoek geleide graden in een breed scala aan onderzoeksdisciplines, waaronder telecommunicatie, mobiele netwerken, ante ...

Lees meer

MSc in Advanced Communications Engineering (RF-technologie en telecommunicatie)

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Dit MSc-programma is gericht op de behoeften van een snel evoluerende sector voor communicatietechnologie en biedt een industrieel relevante en opwindende kwalificatie in de n ...

Lees meer