MASTERSTUDIES

Master of Science in Technologiebeleid in de Verenigde Brighton Verenigd Koninkrijk

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

De studie van de technologie beleid kan helpen de studenten inzicht in de complexe vraagstukken die de technologische ontwikkeling en het beheer van haar groei ten grondslag liggen. Studenten kunnen leren over de openbare orde, regelgeving, of het beheer van complexe systemen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Brighton is de stad waar meer dan een derde van de bevolking maken studenten die momenteel ingeschreven in het hoger onderwijs. Er zijn vijf openbare hogescholen en universiteiten, van wie de meesten ook campussen buiten Brighton.

Top Master of Science (MSc) in Technologiebeleid in de Verenigde Brighton in UK

1 Resultaten in Technologiebeleid, Brighton Filter

MSc wetenschaps- en technologiebeleid

University of Sussex Business School
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Krijg een solide basis in de taal, logica en instrumenten voor beleidsformulering en -analyse. Je onderzoekt specifieke wetenschappelijke en technologische problemen die voort ...

Lees meer