MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Technologie in Zweden

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Individuen die hun kennis van computersystemen of elektrische apparaten voor toepassing op de werkplek willen verdiepen, willen misschien een programma in de technologie volgen. Deze studenten kunnen vaak kiezen voor een branchespecifieke niche en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van ontwerp, constructie of reparatie met technische of digitale apparaten.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

MSc Opleiding in Technologie in Zweden

1 Resultaten in Technologie, Zweden Filter

Meester in polymeertechnologie

KTH Royal Institute of Technology
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het gezamenlijke Nordic Five Tech masterprogramma in Polymer Technology biedt studenten de uitgebreide tools die nodig zijn om toekomstige materialen te ontwikkelen voor geava ...

Lees meer