MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Technologie in Singapore

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Een programma in technologie kan de afhankelijkheid van machines, elektrische apparaten en computersoftware blootleggen en helpen bij het oplossen van menselijke uitdagingen. Een dergelijke studie kan basisonderricht bieden in de verschillende industrieën, afhankelijk van technologische vooruitgang, en studenten kennis laten maken met nieuwe ontwikkelingen in het veld.

Singapore (新加坡) is een stadstaat in Zuidoost-Azië. Opgericht als een Britse kolonie handel in 1819, sinds de onafhankelijkheid is het uitgegroeid tot een van de wereld 's meest welvarende landen en beschikt over ' s werelds drukste haven. Singapore heeft zes nationale universiteiten en zijn over het algemeen goed beschouwd en trekt uitwisselingsstudenten van over de hele wereld.

MSc in Technologie in Singapore

1 Resultaten in Technologie, Singapore Filter

Master of Science in Integrated Circuit Design (IC-ontwerp)

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
MSc
<
Voltijds
<
24 maanden
Engels
Campus

Bekroond door Technische Universität München (TUM) en Nanyang Technological University (NTU) biedt de Master of Science in Integrated Design studenten een opleiding die hen vo ...

Lees meer