MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Technologie in Italië

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Een programma in technologie kan de afhankelijkheid van machines, elektrische apparaten en computersoftware blootleggen en helpen bij het oplossen van menselijke uitdagingen. Een dergelijke studie kan basisonderricht bieden in de verschillende industrieën, afhankelijk van technologische vooruitgang, en studenten kennis laten maken met nieuwe ontwikkelingen in het veld.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

MSc Programma in Technologie in Italië

1 Resultaten in Technologie, Italië Filter

Master of Science in Entrepreneurship and Applied Technologies

H-FARM
MSc
15 sep 2020
<
Voltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
04 May 2020
Engels
Campus

US Master’s degree offered by the University of South Florida’s Muma College of Business, in collaboration with H-FARM. Master's EAT provides a high-quality educational progra ...

Lees meer