MASTERSTUDIES

MSc's in Technologie in Ierland

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Individuen die hun kennis van computersystemen of elektrische apparaten voor toepassing op de werkplek willen verdiepen, willen misschien een programma in de technologie volgen. Deze studenten kunnen vaak kiezen voor een branchespecifieke niche en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van ontwerp, constructie of reparatie met technische of digitale apparaten.

Ierland onlangs geïmplementeerd een wet, die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding toe te passen voor de overheid leningen om hen in staat hun hogere academische dromen te realiseren. Eerste officiële taal is Iers, ook wel bekend als de Ierse Gaelic, maar Engels (de tweede officiële taal) wordt op grotere schaal gebruikt. De nationale hoofdstad is Dublin. Ierland is beroemd om Saint Patrick's Day (17 maart) vieren over de hele wereld.

Master of Science (MSc) in Technologie in Ierland

1 Resultaten in Technologie, Ierland Filter

Master of Science in de milieutechnologie

UCD College of Engineering and Architecture
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het programma speelt in op de vraag naar afgestudeerden die de vaardigheden hebben om technologische oplossingen voor lucht-, water- en bodembescherming te ontwikkelen in best ...

Lees meer