67 MSc Opleidingen in Technologie in Europa for 2024

MSc Opleidingen in Technologie in Europa for 2024Filter
    • Tallinn, Estland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Lesgeven is georganiseerd in modules die lezingen, seminars en laboratoriumwerk combineren in het onlangs gerenoveerde laboratorium van Polymer Physics and Technology, dat is uitgerust met de modernste apparatuur.

    • Tartu, Estland
    • Online

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Materials Science and Technology is een masteropleiding met een focus op het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe materialen en hun toepassingen.Studies van materiaalkunde en de basis van ondernemerschap worden gecombineerd met activiteiten die gericht zijn op het creëren van een product en zijn productietechnologie.

    • Gothenburg, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Van onze carrières en sociale levens tot winkelen en entertainment, het menselijk leven speelt zich steeds meer online af, bemiddeld door digitale toepassingen en diensten. Dit programma geeft je de kans om een vitale rol te spelen in het bouwen van de volgende generatie toepassingen, toepassingen die de manier waarop we leven en werken in de komende decennia zullen bepalen.

    • Limassol, Cyprus

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Master of Science (MSc) in Computer Science and Business Technologies-programma omvat computerwetenschappelijke technologieën die op bedrijven kunnen worden toegepast om de productiviteit te verbeteren, aan moderne behoeften te voldoen en nieuwe mogelijkheden te creëren.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Aarhus, Denemarken

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De wereldwijde markt voor lucht-, grond- en zee-autonome voertuigen is snel gegroeid door de opkomst van drones en auto's zonder bestuurder. Defensie, ruimtevaart, automobielindustrie en maritieme industrieën zoeken afgestudeerden vertrouwd met belangrijke aspecten van autonomie, waaronder: dynamica

    • Stockholm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het gezamenlijke Nordic Five Tech masterprogramma in Polymer Technology voorziet studenten van uitgebreide tools die nodig zijn om toekomstige materialen te ontwikkelen in bijvoorbeeld geavanceerde gezondheidszorg, energieproductie, groene verpakkingen, biogebaseerde composieten en oppervlaktecoatings. Studenten studeren aan twee Scandinavische universiteiten en studeren af met twee graden. Het programma maakt optimaal gebruik van de sterke punten en onderzoeksspecialisaties van beide universiteiten.

    • Paris, Frankrijk
    • Strasbourg, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    MSc in Management of Artificial Intelligence ontwikkelt uw vaardigheden om de kracht van AI te benutten om betere prestaties te bereiken voor organisaties over de hele wereld.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De cel is de bouwsteen van het leven. Toegenomen kennis van de mechanismen van de biomoleculaire en biochemische processen in de cel leidt tot betere medicijnen, nieuwe methoden om ziekten te bestrijden.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc. in Global Technology and Innovation Management & Entrepreneurship (GTIME) is een uniek 2-jarig programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door zeven internationaal onderscheiden universiteiten met buitengewone competenties op het gebied van technologie en innovatiemanagement en ondernemerschap. Je hebt de keuze om aan twee van deze zeven internationale universiteiten te studeren, waarbij het programma gedurende twee jaar een grotere diepgang, meer industriële betrokkenheid en een rijke culturele ervaring biedt. De M.Sc. GTIME stelt afgestudeerden met een eerste graad in techniek, bedrijfskunde/economie, wetenschap en technologie in staat het innovatieproces over internationale grenzen heen succesvol te beheren. Het programma start jaarlijks in oktober.

    • Nantes, Frankrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Deze Master ontwikkelt fundamentele wetenschappelijke, technische en industriële kennis van de verschillende nucleaire technologieën die worden gebruikt in de medische wereld. Het heeft een bijzondere focus op de veiligheid en radioprotectie, waarmee rekening moet worden gehouden bij het beheer van een groot project op dit gebied.

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Onze MSc in juridische technologie is beschikbaar voor zowel afgestudeerden in de rechten- en niet-juridische wetenschappen, die u inzicht verschaffen in dit zich snel ontwikkelende gebied. Je leert de basis van deze opwindende en vaak ontwrichtende technologie in een juridische context en de regelgeving die eromheen wordt gevormd.

    • Sheffield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    MSc in Food and Nutrition Sciences allows you to advance your existing relevant qualifications and specialize in the field. You'll use hands-on techniques and study food and nutrition in depth, preparing for a worthwhile career. Gain advanced food industry knowledge and practical experience. 

    • Ghent, België

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Environmental Science and Technology zal een nieuwe generatie professionals opleiden om duurzame oplossingen te bieden voor steeds complexere milieuproblemen. Je leert een gezondere leefomgeving voor iedereen te creëren, terwijl je vervuiling vermijdt, onze ecosystemen behoudt en hulpbronnen duurzaam gebruikt en terugwint.