1632 MSc Opleidingen in Technologiestudies 2024

MSc Opleidingen in Technologiestudies 2024Filter
    • Pécs, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De nieuwe masteropleiding Computer Science Engineering is een van de belangrijkste opleidingen aan onze faculteit. Het is bedoeld om ingenieurs uit technische disciplines die relevant zijn voor informatietechnologiewetenschappen de vaardigheden te bieden om een carrière in computer- en informatietechnologie na te streven. Het programma omvat een diep begrip van de theorie en praktijk van informatie, de studie van informatie-acquisitie, systemen en technische methodologieën, en hun toepassingen in engineering. De belangrijkste studiegebieden omvatten ontwikkelingen in intelligente systemen en multiprocessortechnologie.

    • Syracuse, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time

    15 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Syracuse University kan in 15 maanden worden voltooid en bereidt studenten voor met de beveiligings- en zekerheidskennis die nodig is om complexe technologische uitdagingen op te lossen.

    • East Lansing, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met je tweejarige online Master of Science in Cybercrime and Digital Investigation van de Michigan State University, kun je een carrière starten of bevorderen in het onderzoeken van of reageren op cybercriminaliteit in wetshandhaving, de overheid en de particuliere sector. Het unieke perspectief van ons volledig online programma is gericht op de menselijke aspecten van cybercriminaliteit, inclusief de daders, slachtoffers en de gemeenschap die reageert op bedreigingen. Een IT-achtergrond is niet vereist om te slagen in dit programma.

    • Online USA

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online MS in marketinganalyseprogramma van de Kogod School of Business aan de American University bereidt studenten voor op het toepassen van digitale marketing- en analytische vaardigheden om datagestuurde beslissingen te nemen. Je bestudeert onderwerpen als merkstrategie, geïntegreerde marketing en marketinganalyses om je expertise op het gebied van marketing en data-analyse te vergroten.

    • Online USA

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Johns Hopkins Online Master of Science in geografische informatiesystemen (GIS) biedt u een wetenschappelijke basis op het fascinerende gebied van modellering van ruimtelijke gegevens, analyse van ruimtelijke gegevens, geo-visualisatie en enterprise GIS-architectuur.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence & Technology Leadership stelt studenten in staat de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om leiding te geven in een AI- en datagestuurde economie door technologische strategische oplossingen te onderzoeken, identificeren en implementeren. Studenten willen misschien hun carrière in IT-leiderschap voortzetten of voortzetten en deze cursus geeft hen de vaardigheden die nodig zijn om leiding te geven in een digitale wereld. Studenten bestuderen IT-leiderschap en -beheer, evenals IT-strategie, data-analyse, bedrijfsproces- en IT-projectbeheer.

    • Pensacola, Verenigde Staten

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online Master of Science in Computer Science van de University of West Florida geeft studenten een diep begrip van toegepaste en theoretische onderwerpen in fundamentele en moderne programmering en informatica. In slechts 24 maanden zijn afgestudeerden voorbereid om complexe computerproblemen op te lossen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online MS in Computer Information Systems is een interdisciplinaire opleiding die gezamenlijk wordt aangeboden door de afdeling Bedrijfskunde en de afdeling Wiskunde en Informatica aan de Rivier University. Het positioneert u voor leiderschapsrollen met een unieke combinatie van zakelijke expertise en technische competentie.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Leer een rijk scala aan methoden voor het analyseren van gegevens en het omzetten ervan in bruikbare informatie voor zakelijke beslissingen. De deskundige faculteit van Mason dompelt je onder in cursussen die zich richten op statistische methoden, datamining en andere concepten op het snijvlak van IT en data-analyse.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online MS in Cybersecurity Operations Management-graad van Utica College bereidt je voor op het vervullen van verschillende veelgevraagde functies in een van de snelstgroeiende industrieën van het land. Door middel van cursussen die de principes van succesvol projectbeheer, risicobeheer en nalevingskaders, leiderschapsconcepten en meer onderzoeken, verwerft u de expertise die u nodig hebt voor succes, plus de academische referenties om het CompTIA ® Project+-certificeringsexamen af te leggen.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    24 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het programma van IU biedt geavanceerde training en expertise in het verwerken en analyseren van grootschalige gegevens, waardoor u waardevolle inzichten kunt verkrijgen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en datagestuurde innovatie in alle sectoren kunt stimuleren. Met het diploma Data Science van IU ben je een specialist in de huidige ontwikkelingen op het gebied van software, infrastructuurtechniek en big data-technologie. Door u uit te rusten met de juiste vaardigheden, zal dit programma u helpen transformeren in een expert die in staat is uitdagende data science-toepassingen en -systemen te ontwikkelen, zowel in de private als de publieke sector.

    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding in Global Innovation Management is ontworpen om een wetenschappelijke mindset te brengen voor managementuitdagingen op het kruispunt van internationaal zakendoen, ondernemerschap en innovatiemanagement.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De M.Sc. in High-Performance Computing is een eenjarig voltijds programma van de School of Mathematics aan het Trinity College, Dublin. De graad biedt praktische training op het opkomende gebied van high-performance technisch computergebruik, dat toepassingen heeft in wetenschappelijke simulatie en wiskundige modellering van systemen op gebieden variërend van telecommunicatie tot financiële markten.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van dit programma is om computerwetenschappers te onderwijzen met professionele kennis op een solide theoretische achtergrond. De computerwetenschapper treedt vaak op als bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de uitvoerders. Op deze manier brengt de functie van computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs samen met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen die deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    IU's masteropleiding DevOps en Cloud Computing is zorgvuldig samengesteld om u de vaardigheden en kennis te geven die essentieel zijn voor succes op het dynamische gebied van technologie. In dit programma dompel je jezelf onder in de wereld van DevOps en onderzoek je de principes en praktijken die de kloof tussen ontwikkeling en operatie overbruggen.