MASTERSTUDIES

Masters of Science (MSc's) in Technologiestudies in de Verenigde Towson Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Een van de grootste aspecten van de technologie is dat wanneer het wordt ingebed in machines en apparaten, meestal de afzonderlijke bediening van de machine of apparaat hoeft niet de details van hoe de technologie werkt begrijpen. Bijvoorbeeld, iemand die met behulp van een computer niet nodig om de mechanica van de harde schijf te begrijpen om te profiteren van het gebruik ervan.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Towson is een gemeenschap van 55.000 zich buiten Baltimore Maryland. De stad is bekend om zijn winkels, spoor-weg-industrie en indrukwekkende educatieve en medische voorzieningen.

Top Master of Science (MSc) in Technologiestudies in de Verenigde Towson in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Towson Filter

Master in de toegepaste informatica

Towson University - College of Business & Economics
MSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus
Online

Master in Toegepaste Informatica Applied (AIT) heeft betrekking op het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van informatiesystemen een adres op de vraag ov ...

Lees meer