MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Technologiestudies in de Verenigde Denton Verenigde Staten

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De stad Denton is gelegen in de staat Texas. Het klimaat in het gebied wordt beschouwd als subtropisch vanwege de warme, vochtige zomers en koude winters. Het is ook een deel van een regio die bekend staat als "Tornado Alley". Tornado horloges zijn dan ook heel gebruikelijk in deze stad.

Beste Master of Science in Technologiestudies in de Verenigde Denton in de Verenigde Staten

4 Resultaten in Technologiestudies, Denton Filter

Master of Science in de industriële technologie

University of North Texas College of Engineering
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het Department of Engineering Technology van de University of North Texas biedt je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in engineeringtechnologie en technische stud ...

Lees meer

Master of Science in Computer Engineering

University of North Texas College of Engineering
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen aan die leiden tot een Master of Science graad in Computer Engineering.

Lees meer

Master of Science in de informatica

University of North Texas College of Engineering
MSc
jan 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen die leiden tot een Master of Science graad in Computer Science.

Lees meer

Master of Science in Artificial Intelligence

University of North Texas College of Engineering
MSc
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
15 jun 2020
Engels
Campus

The Master of Science in Artificial Intelligence at the University of North Texas is the only standalone Artificial Intelligence MS in Texas and one of few in the United State ...

Lees meer