MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Technologiestudies in de Verenigde Sunnyvale Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Top Master of Science in Technologiestudies in de Verenigde Sunnyvale in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Sunnyvale Filter

Master of Science in Computer Science

University of East-West Medicine
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Herguan University Master Degree in Computer Science biedt een professionele en praktische informatica opleiding aan gekwalificeerde studenten aan de graduate niveau.

Lees meer