MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Technologiestudies in de Verenigde San Luis Obispo Verenigde Staten

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Luis Obispo is gevestigd in Californië, USA. Meer dan 30.000 studenten studeren in verschillende instellingen voor hoger onderwijs van deze metropool. San Luis Obispo is een van de beroemdste en oudste gemeenschappen in Californië. "

Top Master of Science in Technologiestudies in de Verenigde San Luis Obispo in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, San Luis Obispo Filter

Master of Science in de informatica

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Het MS-programma in Computer Science biedt studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op een loopbaan op verschillende aandachtsgebieden, waaronder software engineerin ...

Lees meer