MASTERSTUDIES

MSc's in Technologiestudies in de Verenigde Claremont Verenigde Staten

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Een van de grootste aspecten van de technologie is dat wanneer het wordt ingebed in machines en apparaten, meestal de afzonderlijke bediening van de machine of apparaat hoeft niet de details van hoe de technologie werkt begrijpen. Bijvoorbeeld, iemand die met behulp van een computer niet nodig om de mechanica van de harde schijf te begrijpen om te profiteren van het gebruik ervan.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Claremont is wereldberoemd om zijn vele onderwijsinstellingen die het een geweldige plek voor aspirant-diploma afgestudeerden te maken. Het wordt dan ook wel "The City of Trees en PhD's".

Beste Master of Science Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Claremont Filter

Masters Of Science In Information Systems - MSIS

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

We bereiden professionals en opvoeders om eminente leiders zijn in het gebruik van informatiesystemen en technologie om zakelijke en maatschappelijke waarde te creëren

Lees meer