MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Technologiestudies in de Verenigde Austin Verenigde Staten

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De Universiteit van Texas-Austin heeft het hoogste aantal studenten die zich inschrijven in Austin. Andere populaire instellingen zijn de St. Edwards Universiteit, Concordia Universiteit van Texas en de Houston-Tillotson Universiteit.

Beste Master of Science Programma in Technologiestudies in de Verenigde Austin in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Austin Filter

MS informatietechnologie

McCombs School of Business
MSc
<
Voltijd
<
10 maanden
Engels
Campus

De Texas Master of Science in informatietechnologie en management beantwoordt aan de behoefte aan talent met een door STEM aangewezen graad van 10 maanden die bedrijfsleiders ...

Lees meer