MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Technologiestudies in Thailand

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

MSc Programma in Technologiestudies in Thailand

1 Resultaten in Technologiestudies, Thailand Filter

Master of Science in Technology

Asian University Thailand
MSc
jun 2020
<
Voltijd
Campus

Dit programma leidt tot de graad van Master of Science (M.Sc.). Afgestudeerde studenten moeten voltooien van het programma binnen de gestelde termijn van ten minste twee semes ...

Lees meer