6 MSc Opleidingen in Technologiestudies in Spanje for 2024

MSc Opleidingen in Technologiestudies in Spanje for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Digital Transformation & Business Innovation is gericht op jonge professionals die hun carrière willen starten in de opkomende sector van digitale transformatie en innovatie. Dit MSc-programma benadrukt het belang van het gebruik van digitale technologieën om nieuwe - of bestaande - bedrijfsprocessen en nieuwe waardeproposities te creëren. Deze MSc baseert zijn structuur op de combinatie van innovatie, verandermanagement en operaties, IT- en datagedreven strategie, IT-projecten, bedrijfs- en klantanalyse.

    • Paris, Frankrijk
    • Strasbourg, Frankrijk
    • + 1 more

    Full time

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    MSc in Management of Artificial Intelligence ontwikkelt uw vaardigheden om de kracht van AI te benutten om betere prestaties te bereiken voor organisaties over de hele wereld.

    • Barcelona, Spanje
    • Vic, Spanje

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het doel van de master is om goed opgeleide professionals in bio-informatica en omics-gegevensanalyse te produceren die na hun afstuderen in staat zouden zijn om een efficiënte en rigoureuze analyse uit te voeren van grote hoeveelheden genetische en moleculaire gegevens in een breed scala van toepassingen.

    • Lahti, Finland
    • Madrid, Spanje
    • + 6 more

    Full time

    24 maanden

    Op de campus

    Engels

    De grondstoffensector gaat een nieuw tijdperk in waarin bedrijven hun activiteiten moeten transformeren, nieuwe bedrijfsmodellen moeten creëren en een digitale cultuur moeten bevorderen. In deze context wordt de mineralenindustrie geconfronteerd met een veranderend talentlandschap, waardoor nieuwe vaardigheden van hun personeel nodig zijn. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat hun personeel goed is samengesteld om dit transformatieproces te ondersteunen. In de grondstoffensector is technologie geen doel op zich. De grootste impact zal komen van het inbedden van verschillende nieuwe technologieën als een geïntegreerd geheel en in de hele waardeketen van de mijnbouw. Elke kans is op zichzelf belangrijk, maar het volledige potentieel van alle kansen benutten is alleen mogelijk als ze op een geïntegreerde manier worden nagestreefd. De sleutel om dit te doen is om multifunctionele teams te hebben die zowel mijnbouwoperaties als de technologieën begrijpen en in staat zijn om nieuwe technologieën in operaties te integreren. Bedrijven moeten in staat zijn om de juiste mensen met de nodige vaardigheden te krijgen om waardecreatie te maximaliseren. Mijnwerkers moeten hun personeel vandaag voorbereiden om te voldoen aan de eisen van het digitale tijdperk van morgen, anders riskeren ze toekomstige groei en innovatie. In de loop van de tijd zal het mijnbouwwerk evolueren naar op kennis gebaseerde banen die dezelfde uitdagingen oplossen als vandaag, maar dit op verschillende manieren doen, en tegelijkertijd nieuwe uitdagingen aangaan. De mijnbouwbedrijven die deze verschuiving vandaag onderkennen en het best omgaan met de komende veranderingen, zullen de winnaars van morgen zijn.

    • Eindhoven, Nederlanden
    • Barcelona, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Geef onze stedelijke systemen een nieuwe vorm door big data te benutten door middel van geavanceerde data-analyse, modellering en simulatie.

    • Vigo, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De Master in Science and Technology of Conservation of Fishery Products is ontworpen om gekwalificeerde professionals binnen dit industriële veld op te leiden en om de sector in staat te stellen zichzelf uit te rusten met technologen die gespecialiseerd zijn in de instandhouding van visserij- en aquacultuurproducten.