MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Technologiestudies in Rwanda

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

De rijke Afrikaanse cultuur van Rwanda is nooit saai om te leren en te genieten. Als u nodig hebt om een ​​aantal goede beetje te krijgen, bezoek Rwanda en genieten van hun muziek en dans sportieve activiteiten. Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs in het land, zoals Kigali Health Institute, waarin alle studenten biedt met het beste platform om de kwaliteit van de opleiding te krijgen. U zult altijd genieten van het leven hier als u de studie van de Afrikaanse kenmerken en natuurlijkheid van de mensen in Rwanda.

Master of Science Programma in Technologiestudies in Rwanda

1 Resultaten in Technologiestudies, Rwanda Filter

Meesters van de wetenschap in de informatietechnologie

Mahatma Gandhi University Rwanda
MSc
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Masters of Science in Information Technology in de IT-geletterdheid Woord is de meest populaire programma. De universiteit biedt dit programma met de bedoeling om Comprehensiv ...

Lees meer