13 MSc Opleidingen in Technologiestudies in Rusland for 2024

MSc Opleidingen in Technologiestudies in Rusland for 2024Filter
    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Masterstudenten zijn opgeleid om onderzoek en ontwikkeling te doen op het gebied van ontwerp van geïntegreerde schakelingen en in micro- en nano-elektronica voor up-to-date draadloze telecommunicatiesystemen. Het programma omvat ontwerp van RF, analoge en digitale circuits voor ontvangers en zenders en digitale signaalverwerking op basis van FPGA en microcontrollers.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma is om een Master of Science voor te bereiden die kennis bezit van de nieuwste en nieuwe trends op het gebied van automatisering en intelligentie.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma is afgestemd op BSc-afgestudeerden die hun kennis van natuurkunde willen verdiepen en die een onderzoekscarrière willen nastreven binnen een universitair, industrieel of onderzoekslaboratorium. Naast collegecursussen besteedt het programma veel aandacht aan het werk van studenten in onderzoeksgroepen die werkzaam zijn in veelbelovende gebieden van de moderne fysica: nanostructuren en nanogestructureerde materialen, fysica van de gecondenseerde materie, fysica van geavanceerde materialen met unieke eigenschappen.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten worden opgeleid om onderzoek en ontwikkeling te doen op het gebied van laser- en glasvezelsystemen. Er worden vaardigheden gegeven om onderzoek op het gebied van informatiecommunicatie uit te voeren en geavanceerde optische communicatiesystemen te ontwikkelen. Praktische vaardigheden worden verworven tijdens de onderzoekswerkzaamheden.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het opvallende kenmerk van het huidige programma is het overzicht van moderne materialen en geavanceerde productietechnologieën. De focus van het programma is om praktische vaardigheden in materiaalkunde en engineering te vergaren, om eerdere vaardigheden te verrijken met behulp van unieke apparatuur en moderne analysemethoden. De beste docenten van SPbPU zullen bij het onderwijsproces worden betrokken. Onze studenten krijgen de gelegenheid om aan verschillende universiteiten en industriële laboratoria te werken.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Rekening houdend met de opkomst van nieuwe technologieën en het voortdurend veranderen van onze omgeving die tot onzekerheid leidt, is er een enorme behoefte aan mensen met ondernemersvaardigheden die deze uitdagingen kunnen aangaan.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma richt zich op het ontwikkelen van kritische vaardigheden, begrip en beheersing voor de digitale transformatie van de industrie en de ontwikkeling van cyber-fysieke systemen en producten op alle gebieden op aarde en in de ruimte, waarbij de synergieën en onderlinge afhankelijkheden tussen techniek, industrie, robotica en ruimte wetenschap. Het combineert de studie van de algemene principes van de ontwikkeling van complexe technische systemen, de grondbeginselen van gedetailleerde analyse met deelname aan projecten voor het bouwen van satellieten, drones en robotsystemen. De afgestudeerden zullen in staat zijn om een leidende rol te spelen bij het ontwerpen van toekomstige productontwikkeling en technische systeemimplementaties in digitale en geautomatiseerde omgevingen, inclusief die van een nieuwe ruimte met grote ruimtesysteemconstellaties. We leren studenten creatieve oplossingen te vinden voor de grootste uitdagingen in moderne producten en complexe systemen, waaronder die van de ruimtevaart- en robotica-industrie.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Om de groeiende hoeveelheid gegevens die op alle gebieden van de huidige samenleving wordt gegenereerd, te analyseren, tilt de moderne IT-industrie de kwestie van Big Data op. Evenzo vestigt de academische gemeenschap het opkomende gebied van Data Science. Dit programma omvat training op het gebied van computermodellen, wiskundige modellering en prognoses, computerarchitectuur, geavanceerde programmeertechnieken, evenals gegevensopslag en -herstel.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Moderne wetenschap en techniek vertrouwen kritisch op efficiënte en snelle rekentechnieken en modellen. ACS-programma bereikt de synergie van geavanceerde wiskundige modelleringsmethoden (numerieke ODE en PDE, stochastische modellering, machine learning en op Big data gebaseerde benaderingen) en hun implementatie met moderne krachtige parallelle rekenfaciliteiten die zijn uitgerust met up- up-to-date software. Het geavanceerde wetenschappelijke MSc-project verstevigt de theoretische kennis die is verkregen in de cursussen.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De belangrijkste reikwijdte van het data science-programma is om studenten op te leiden in het gebruik van ultramoderne technieken van machine learning en data-analyse, met een focus op real-world toepassingen van deze opkomende technologieën. Studenten leren hoe ze geautomatiseerde methoden kunnen ontwikkelen om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren met als doel er kennis uit te halen om impact te hebben op organisatorische beslissingen. De afgestudeerden van het programma zijn opgeleid om origineel onderzoek uit te voeren op het door hen gekozen gebied van machine learning en data-analyse en de resultaten van hun onderzoek toe te passen in een industriële context.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma is om professionals op technologisch, economisch en managementniveau op te leiden op het gebied van industriële ontwikkeling van software, informatie- en communicatietechnologieën, evenals systemen en hun analyse.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Het doel van de M.Sc. Programma is om civiel ingenieurs die de wetenschappelijke achtergrond en ervaring die nodig zijn voor het nuttig gebruik van computers in de techniek en in onderzoek te voeden, en in aanvulling op een aantal van de afgestudeerden van het programma voor te bereiden om door te gaan naar verwante doctoraatsprogramma's en daarmee tot uitgegroeid tot de academische leiders van de toekomst.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    In het afgelopen decennium hebben het Internet of Things (IoT)-paradigma en Next Generation Wireless Technologies (5G, 6G) steeds meer de hoofden van onderzoekers en ingenieurs veroverd. Nu is het een van de meest veelbelovende gebieden van Industrie 4.0 met een marktwaarde van meer dan $ 100 miljard en een stabiele jaarlijkse groei.