MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Technologiestudies in Pakistan

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een soeverein land in Zuid-Azië. Met een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen, het is de zesde meest bevolkte land ter wereld.

MSc Programma in Technologiestudies in Pakistan

2 Resultaten in Technologiestudies, Pakistan Filter

Edinburgh Napier University MSc Data Science

Stafford
MSc
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

Deze master in data science zal data scientists voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om productief te zijn in een wereld van data en 'big data'.

Lees meer

Master of Science in de informatica

Institute Of Business Management
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master of Science programma in de computerwetenschappen biedt een intensieve voorbereiding op de concepten en technieken die verband houden met het ontwerp, programmeren en ...

Lees meer