MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Technologiestudies in India

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Gevonden in het zuidelijke deel van Azië, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

MSc Programma in Technologiestudies in India

3 Resultaten in Technologiestudies, India Filter

Edinburgh Napier University MSc Data Science

Stafford
MSc
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Online

Deze master in data science zal data scientists voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om productief te zijn in een wereld van data en 'big data'.

Lees meer

MTech in computer science & engineering

ITM University, School of Engineering and Technology
MSc
jul 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Campus

Bij de post-graduate niveau de afdeling biedt 2-jarige opleiding in Master of Technology (M. Tech.) In Computer Science & Engineering met een inname van 20 studenten

Lees meer

MSc in Information Technology

Mahatma Gandhi University
MSc
jul 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Campus

De M.SC.IT programma biedt een brede technische kennis van de huidige en zich ontwikkelende technologieën op IT-gebied met de nadruk op bewegen technologie van het laboratoriu ...

Lees meer