347 MSc Opleidingen in Technologiestudies in Verenigd Koninkrijk for 2024

MSc Opleidingen in Technologiestudies in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze MSc Artificial Intelligence & Technology Leadership stelt studenten in staat de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om leiding te geven in een AI- en datagestuurde economie door technologische strategische oplossingen te onderzoeken, identificeren en implementeren. Studenten willen misschien hun carrière in IT-leiderschap voortzetten of voortzetten en deze cursus geeft hen de vaardigheden die nodig zijn om leiding te geven in een digitale wereld. Studenten bestuderen IT-leiderschap en -beheer, evenals IT-strategie, data-analyse, bedrijfsproces- en IT-projectbeheer.

    • Salford, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze cursus geeft je de mogelijkheid om een gedetailleerd begrip te ontwikkelen van de rol van informatiesystemen en technologie (IS / T) in bedrijven over de hele wereld, samen met een kritisch bewustzijn van huidige en opkomende problemen in deze zich voortdurend ontwikkelende sector. U leert van ons deskundig team en externe gastsprekers, bekend om hun specialistische kennis. Je zult ook genieten van de nadruk die het programma legt op debat, kritiek en interactie met andere studenten en medewerkers. Na voltooiing van uw cursus beschikt u over de nodige vaardigheden om een effectieve IS / T-manager te worden met strategisch waardevolle capaciteiten in IS / T.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus helpt studenten voor te bereiden op snel veranderende rollen in E&E Engineering. Specialismen binnen het programma zijn moderne vermogenselektronica en aandrijfsystemen, gecombineerd met hun besturingsmechanismen en modellering, met behulp van MATLAB en state-space-modellen. Je bestudeert de ontwerp-, modellerings- en testalgoritmen voor complexe samenstellingen en leert hoe je circuitontwerpen kunt analyseren voor zowel lage als hoge frequenties.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Engineering Management MSc online-programma biedt u geavanceerde kennis van de nieuwste technische managementkwesties en de managementtechnieken die nodig zijn om succesvolle strategieën en resultaten te creëren. Door academische theorie te combineren met praktische knowhow, helpt het programma u bij het navigeren door het volledige scala aan managementcompetenties die in het veld vereist zijn, inclusief systeemdenken, operaties, human resources en het ontwerp en beheer van de toeleveringsketen. Je leert ook over het beheren van financiën en activa binnen de technische industrie en begrijpt de principes van wereldwijde marketing en klantenservice.

    • Liverpool, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot je carrière in de informatica met een gespecialiseerde postdoctorale opleiding in big data-analyse.Dit online masterprogramma is ontworpen om studenten uit te rusten met expertise op een gebied van informatica dat recent en snel is gegroeid en waarin naar verwachting een aanzienlijk tekort aan vaardigheden zal zijn.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    MSc in kunstmatige intelligentie

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Nu de wereld steeds afhankelijker wordt van technologie, worden cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek erkend als twee ongelooflijk belangrijke gebieden voor organisaties om te beheren. Cybersecurity verschilt aanzienlijk van cybercriminaliteit - waarbij de laatste wordt gebruikt om het illegale en / of schadelijke gedrag dat online wordt uitgevoerd, te beschrijven. Terwijl studenten van onze MSc Cybercrime ernaar zullen streven de drijvende krachten achter de online criminele activiteit te begrijpen, gaat cybersecurity over het proces van het voorspellen, vermijden en reageren op deze daden. Met deze masteropleiding leer je ook de belangrijkste technieken om digitale misdrijven en inbreuken op de beveiliging te onderzoeken en het succes van je organisatie te helpen beschermen.

    • Online

    Deeltijd

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Vorder je carrière met de Engineering Business Management online MSc van de University of Bath. De cursus is ideaal voor studenten die vooruitgang nastreven in technisch management en vereist geen reeds bestaande technische technische kennis. Omdat deze cursus volledig online wordt gegeven, kun je studeren terwijl je je werk- en privéverplichtingen nakomt. Via de 12 eenheden van cursussen en technische projecten van het programma, bestudeer je onderwerpen zoals managementpraktijken voor engineering, projectmanagement, duurzame leiderschapsstrategieën, organisatorische verandering en de commercialisering van nieuwe technologie. Deskundige docenten en sprekers uit de branche met praktijkervaring zullen u helpen systematisch te denken terwijl u psychologische, sociale, economische en politieke factoren in uw besluitvorming opneemt. Uw cursus wordt afgesloten met een technisch project dat kan worden gebaseerd op uw rol binnen uw bedrijf, ontworpen om te putten uit de praktijk van het technische bedrijfsbeheer in de praktijk. In iets meer dan twee jaar kunt u de online MSc Engineering Business Management afronden en leiderschap en professionele vaardigheden gebruiken voor het effectieve beheer van technische zakelijke projecten, teams en organisaties. U zult uw managementvaardigheden uitbreiden, zodat u vooruitgang kunt boeken op het gebied van engineering, business, operations, de supply chain en projectmanagement in uw relevante technische omgeving of branche.

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is ontworpen als een gespecialiseerde uitbreiding op de studie van elektronica op niet-gegradueerd niveau. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om hun begrip te verdiepen en specialistische expertise te ontwikkelen in een reeks geavanceerde elektronica-onderwerpen, waaronder micro-elektronica, sensoren, signaalverwerking, hardware- en softwareontwerp, communicatie en digitale systemen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Computationeel intelligente algoritmen voor gegevensverwerking zijn cruciaal in een breed scala van sectoren die snelle en geautomatiseerde besluitvorming vereisen. Deze industrieën omvatten doorgaans de financiële sector, de productie, de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en de defensie.

    • Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels