MASTERSTUDIES

Master of Science in Technologiestudies in de Verenigde Stoke-on-Trent Verenigd Koninkrijk

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top MSc Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Stoke-on-Trent in UK

1 Resultaten in Technologiestudies, Stoke-on-Trent Filter

MSc in Cloud Computing

Staffordshire University
MSc
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

MSc Cloud Computing biedt gespecialiseerde studie van Cloud Computing. Dit is een groeiend gebied om het aanpakken van de problematiek van collaborative werken met data centra ...

Lees meer