MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Technologiestudies in de Verenigde Stoke Gifford Verenigd Koninkrijk

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Een van de grootste aspecten van de technologie is dat wanneer het wordt ingebed in machines en apparaten, meestal de afzonderlijke bediening van de machine of apparaat hoeft niet de details van hoe de technologie werkt begrijpen. Bijvoorbeeld, iemand die met behulp van een computer niet nodig om de mechanica van de harde schijf te begrijpen om te profiteren van het gebruik ervan.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top Master of Science in Technologiestudies in de Verenigde Stoke Gifford in UK

1 Resultaten in Technologiestudies, Stoke Gifford Filter

MSc Information Technology

University Of the West Of England, Bristol
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

The MSc Information Technology prepares you for the intellectual, analytical and practical challenges of a career in IT. You will develop the knowledge and skills necessary to ...

Lees meer