MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Technologiestudies in de Verenigde Keele Verenigd Koninkrijk

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Beste MSc Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Keele in UK

1 Resultaten in Technologiestudies, Keele Filter

MSc Advanced Computer Science

Keele University
MSc
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De MSc in Advanced Computer Science combineert geavanceerde technieken met consultancy en ervaring met werken aan echte bedrijfsprojecten om ervoor te zorgen dat je afstudeert ...

Lees meer