MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Technologiestudies in de Verenigde Palaiseau Frankrijk

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Top MSc Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Palaiseau in Frankrijk

1 Resultaten in Technologiestudies, Palaiseau Filter

MSc Data Science For Business (Double Degree met HEC)

École Polytechnique
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Ecole Polytechnique en onze partnerschool HEC Paris bieden een nieuw tweejarig gezamenlijk graduaatprogramma aan in "Data Science for Business". Het is gericht op het trainen ...

Lees meer