MASTERSTUDIES

MSc's in Technologiestudies in Botswana

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Master of Science Opleiding in Technologiestudies in Botswana

4 Resultaten in Technologiestudies, Botswana Filter

MSc Information Systems

Botswana International University Of Science And Technology
MSc
feb 2020
Engels
Campus

MSc scriptieonderzoek in informatiesystemen

Lees meer

Msc in computer systeembeheer

Botho University
MSc
<
Voltijd
<
18 maanden
Engels
Online

Master in Computer System Management is gericht op diegenen die in de IT-sector in te voeren. Het doel van dit programma is om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om comp ...

Lees meer

MSc Computer Science

Botswana International University Of Science And Technology
MSc
feb 2020
Engels
Campus

MSc Thesis Research in Computer Science

Lees meer

Msc in mobiele technologieën

Botho University
MSc
<
Voltijd
Engels
Online

Master in Mobile Technologies is gericht op diegenen die in mobiele toepassingen en apparaten van de IT-sector in te voeren. Het doel van dit programma is om de kennis en vaar ...

Lees meer