MASTERSTUDIES

Master of Science in Technologiestudies in Albanië

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Dit land is een ander huis van de kwaliteit van het hoger onderwijs onderwijs van de verschillende universiteiten vanuit de Universiteit van Albanië. Het land heeft ook wetten uitgevaardigd die ervoor zorgen dat iedere universiteit is uitgerust met het leren van faciliteiten zoals bibliotheek onder anderen.

MSc Opleiding in Technologiestudies in Albanië

2 Resultaten in Technologiestudies, Albanië Filter

Master of Science programma in de software engineering

Canadian Institute of Technology
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

De Master of Science in Software Engineering (MSE) programma bereidt studenten voor Software Engineering leiders te worden, en het adres van de wereldwijde behoefte aan profes ...

Lees meer

Master Of Science In Computer Science

University of New York - Tirana (UNYT)
MSc
sep 2020
<
Deeltijd
<
12 maanden
Campus

Het doel van dit MSc programma is om studenten uit te rusten met geavanceerde kennis in gespecialiseerde onderwerpen in Computer Science and Engineering.

Lees meer