Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Connecticut Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master of Science Opleidingen in Technologiemanagement in de Verenigde Connecticut Verenigde Staten

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Met het gebruik van het veld van de principes uit de business strategie, management, engineering en design, posities in technologische beheer richten zich vooral op het toezicht op technische werknemers en hun product ontwikkeling, zodat innovatie kan worden geleid om een ​​beroep tot markten.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste MSc Opleiding in Technologiemanagement in de Verenigde Connecticut in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Technologiemanagement, Connecticut

Central Connecticut State University

De Master of Science in Technology Management Program is ontworpen om de educatieve behoeften van studenten en werkende professionals wiens carrière paden zijn gericht op ... [+]

De Master of Science in Technology Management Program is ontworpen om de educatieve behoeften van studenten en werkende professionals wiens carrière paden zijn gericht op het beheer in technologisch georiënteerde organisaties vervullen.

Programma Learning Outcomes:

Afgestudeerde studenten in het programma wordt verwacht dat:

Demonstreer de kennis die nodig is om de technieken, vaardigheden en moderne hulpmiddelen selecteren om de levenscyclus van een product of dienst te beheren; Laat kennis van het beheer van de activiteiten, met inbegrip van de faciliteit, eisen en planning van hulpbronnen; Toon de kennis van vitaal belang voor een "Lean" werkomgeving te creëren; Vertonen de kennis die nodig is om een ​​innovatieve marktleider te zijn en beheren van een divers personeelsbestand, faciliteiten, en leiden het project en probleemoplossende teams. Toelatingsvoorwaarden: ... [-]
Verenigde Staten New Britain
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands