44 MSc Opleidingen in Technologie-innovatie 2024

MSc Opleidingen in Technologie-innovatie 2024Filter
    • Turku, Finland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De masteropleiding in Global Innovation Management is ontworpen om een wetenschappelijke mindset te brengen voor managementuitdagingen op het kruispunt van internationaal zakendoen, ondernemerschap en innovatiemanagement.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Groei door met een internationale Master in Artificial Intelligence. Tijdens deze masteropleiding ontwikkel je jezelf tot een AI-expert: van ontwikkeling tot uitvoering. De opleiding is 100% online, praktijkgericht én geaccrediteerd.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc Digital Transformation & Business Innovation is gericht op jonge professionals die hun carrière willen starten in de opkomende sector van digitale transformatie en innovatie. Dit MSc-programma benadrukt het belang van het gebruik van digitale technologieën om nieuwe - of bestaande - bedrijfsprocessen en nieuwe waardeproposities te creëren. Deze MSc baseert zijn structuur op de combinatie van innovatie, verandermanagement en operaties, IT- en datagedreven strategie, IT-projecten, bedrijfs- en klantanalyse.

    • Paris, Frankrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    EPITA's Master of Science in Computer Science - innovatief Information Systems Management-programma beslaat 18 maanden en wordt 100% in het Engels gegeven in Parijs. Dit programma leidt studenten op tot leiders van de transformatie van bedrijven naar nieuwe evolutionaire computing en afgestemd op de zakelijke behoeften. Geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles). Het gemiddelde bruto jaarsalaris van de afgestudeerden van de opleiding is € 40.000.

    • Gothenburg, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het bekendste voorbeeld van een geavanceerd ingebed systeem is waarschijnlijk je smartphone - een handheld apparaat met een laag stroomverbruik dat signaalverwerking uitvoert en tegelijkertijd toepassingen, streamingdiensten en games voor de gebruiker uitvoert. Een ingebed systeem is een systeem waarbij de functionaliteit is geïmplementeerd in de hardware en software volgens zeer uitdagende beperkingen - prestaties, stroomverbruik, real-time eisen, betrouwbaarheid en grootte.

    • Online

    Deeltijd

    27 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Combineer je eigen drive en ambitie met de academische excellentie en inzichten van de online MSc Entrepreneurship Management and Innovation van de University of Bath. Deze online postdoctorale cursus wordt gegeven door de door EQUIS geaccrediteerde Bath School of Management en biedt opwindende nieuwe perspectieven op traditionele bedrijfsdisciplines, waardoor een reis van levenslang ondernemen in gang wordt gezet.

    • Aarhus, Denemarken

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    • Alesund, Noorwegen

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Master in Management of Innovation and Sustainable Business Development zal uw zakelijke expertise uitbreiden met een combinatie van cursussen in innovatie, ondernemerschap, duurzaamheid en verandermanagement. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons eerste lichting veranderingsagenten in ons nieuwe MSc-programma.

    • Stockholm, Zweden

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het masterprogramma Innovative Technology for Healthy Living richt zich op technische oplossingen voor welzijn en actieve levensstijl. Big data verkregen door sensoren en wearables van gewone burgers en professionele atleten worden vertaald in bijdragen aan een gezond leven, het stimuleren van volksgezondheidsinitiatieven en welzijnsinnovaties. Afgestudeerden zijn R&D-specialisten met essentiële ondernemersvaardigheden, die een brug kunnen slaan tussen menswetenschappen, technologie en gezondheid.

    • Monaco-Ville, Monaco

    Full time

    16 maanden

    Op de campus

    Engels

    De bescherming van onze planeet en vooruitgang op het gebied van duurzaamheid zijn wereldwijd erkende uitdagingen voor de 21e eeuw, die een solide inzet voor verandering vereisen van regeringen, bedrijven en het maatschappelijk middenveld.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MSc. in Global Technology and Innovation Management & Entrepreneurship (GTIME) is een uniek 2-jarig programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door zeven internationaal onderscheiden universiteiten met buitengewone competenties op het gebied van technologie en innovatiemanagement en ondernemerschap. Je hebt de keuze om aan twee van deze zeven internationale universiteiten te studeren, waarbij het programma gedurende twee jaar een grotere diepgang, meer industriële betrokkenheid en een rijke culturele ervaring biedt. De M.Sc. GTIME stelt afgestudeerden met een eerste graad in techniek, bedrijfskunde/economie, wetenschap en technologie in staat het innovatieproces over internationale grenzen heen succesvol te beheren. Het programma start jaarlijks in oktober.

    • Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Klaipėda, Litouwen

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onderwijs speelt een sleutelrol in de ontwikkeling en instandhouding van de economische levensvatbaarheid en groei van de aardolie-industrie. Of u nu een fabrieksexploitant of supervisor bent, een ingenieur, projectmanager, directeur, toezichthouder of advocaat, of gewoon nieuwsgierig bent naar aardolietechnologieën, Klaipėda University heeft een Innovative Processes Engineering-programma voor u.

    • Thessaloniki, Griekenland
    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het International Msc Program “Immersive Technologies – Innovation in Education, Training and Game Design” – (IMT) van de afdeling Computerwetenschappen van de International Hellenic University (IHU) van Griekenland richt zich op docenten, onderzoekers en wetenschappers van alle specialismen met interesse in meeslepende technologieën.

    • Paris, Frankrijk
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    De MSc in Digital Transformation Management & Leadership is speciaal ontworpen om deelnemers te helpen zich voor te bereiden op sleutelrollen in het beheer van bedrijfsinnovatie, waardoor ze kunnen voldoen aan de steeds belangrijker maar complexere zakelijke uitdagingen met betrekking tot digitale transformatie en grensverleggende technologieën.