Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 631 MSc's in Technische studies 2019

Het nastreven van het hoger onderwijs met een postgraduaat is een van de verstandigste keuzes die iedereen kan maken voor hun carrière. Voortbouwend op de vaardigheden die je al hebt, maar ook het ontwikkelen van nieuwe modellen, kunnen studenten in staat stellen over te gaan tot een doctoraat verkrijgt of geef op een professioneel niveau carrière.

Een MSc in Engineering is een van de vele verschillende velden van een student kan kiezen. Deze programma's combineren onderzoek en praktische toepassing om de ervaring die je nodig hebt. Voer een programma in industriële engineering en leren hoe te werken met complexe systemen, ontwerp oplossingen voor problemen en het verbeteren van bestaande systemen. Met gebieden van studie, zoals optimalisatie en besliskunde, en geïntegreerde ontwerp en productie, kunt u kennismaken met meerdere verschillende gebieden.

De voordelen van het voltooien van een dergelijk programma zijn vele.Studenten kunnen sterk uit te breiden hun technische vaardigheden, en combineer ze met een nieuwe management vaardigheden om zelfverzekerd concurrenten op het gebied techniek geworden. Deze kwalificaties kunnen ze open te stellen voor nieuwe banen in hogere capaciteiten.

Zoals elk programma verschilt van de volgende, neemt ook de kosten van elk verschillen. Het aantal verschillende opties, in combinatie met de mogelijkheid voor studiebeurzen en leningen, kan het gemakkelijk voor iedereen om hun beste pasvorm te vinden.

Technische vaardigheden zijn in veel verschillende carrière gebieden van toepassing, waardoor succesvolle studenten om te kiezen hun voorkeur. Ze kunnen nieuwe oplossingen brengen in de wereld van duurzame energie, levens redden met verbeteringen voor medische technologie, of helpen om de wereld te bewegen op het gebied van vervoer. Bijna een soort van optie is open met je nieuwe en waardevolle vaardigheden.

Het aanvragen van natuurlijk de meester 's in de engineering-gebied van uw keuze kan gemakkelijk zijn. Veel programma's laten de studenten om online te solliciteren na het aanmelden voor een gratis account, waardoor dit de eerste stap een van de makkelijkste. Met een uitgebreid programma lijst te verwijzen, kan iedereen het beste geschikt is voor hen te vinden. Beginnen met het proces van het verkrijgen van uw Master 's van de wetenschap vandaag de dag met uw programma naar keuze. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

631 Resultaten in Technische studies

Brunel University London

Het online Engineering Management MSc-programma helpt afgestudeerden in engineering en technologie inzicht te krijgen in actuele en opkomende technische managementkwestie ... [+]

Over Brunel University London

Brunel University London is opgericht in 1966 en biedt al meer dan 50 jaar academische excellentie. Brunel University London staat gerangschikt in het top-derde van universiteiten wereldwijd (QS World University Rankings 2019). We zijn ook trots om 35e in de wereld te zijn voor internationale vooruitzichten (Times Higher Education World University Rankings 2019). Ons doel is om u uit te rusten voor de wereld van werk en om de uitdagingen van de samenleving op een wereldwijde schaal aan te pakken.

Online Engineering Management MSc

Het online Engineering Management MSc-programma helpt afgestudeerden in engineering en technologie inzicht te krijgen in actuele en opkomende technische managementkwesties en de managementprincipes die ten grondslag liggen aan effectieve strategieën en resultaten. Deze cursus combineert academische theorie met praktische toepassing en biedt u geavanceerde vaardigheden en kennis op het gebied van financiën, operations, systeemdenken en ontwerp en beheer van de supply chain binnen de moderne zakelijke omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Arden courses at GISMA

Breng je carrière naar het volgende niveau met deze masteropleiding, en geef je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leidinggevend niveau te bereiken b ... [+]

MSc Engineering Management

Breng je carrière naar het volgende niveau met deze masteropleiding, en geef je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leidinggevend niveau te bereiken binnen het gebied van de techniek. U leert hoe u de dagelijkse projecten met succes beheert, evenals langdurige, complexe initiatieven zoals kwaliteitsbeheer, duurzaamheid en toeleveringsketen en -activiteiten.

Programma onderwezen in het Engels in Duitsland.

Voor wie is Engineering Management?

Degenen die al een carrière in de techniek nastreven en die willen studeren, zullen deze cursus de perfecte gids vinden voor succes.

Werkgelegenheidsstatistieken en USP'sArden University heeft 4.5 * ontvangen voor studenttevredenheidArden heeft meer dan 26 jaar lang 50.000 hoger opgeleiden ondersteund96% van de afgestudeerden is 6 maanden na zijn afstuderen in dienst of studeert verder79% van de studenten zag hun carrière verbeteren als een direct gevolg van hun studieWaarom GISMA?AMBA Accreditatie sinds 2011 met enkele triple-geaccrediteerde partners die slechts 1% van 's werelds elite business schools ontvangtProgramma's met wereldwijde topranglijsten - de MIB staat in 2017 op de 20e plaats van de EconomistInternationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteitenBeurzen, flexibele betalingsplannen en vroegboekkortingen beschikbaarPerfecte locaties in het centrum in BerlijnGratis Duitse lessen en 100% in het EngelsWaarom Duitsland?... [-]
Duitsland Berlijn
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Georgia - College of Engineering

De School of ECE heeft expertise op drie brede gebieden: besturingssystemen, elektronica en fotonica en cyber-fysieke systemen. Studenten zullen cursussen volgen en onder ... [+]

Overzicht

Studenten kunnen hun diploma aanpassen en focussen door selectie van het aandachtsgebied Electrical and Computer Engineering (ECE). Het ECE-aandachtsgebied is bedoeld voor studenten die een licentiaatsdiploma willen behalen in gebieden die verband houden met elektrotechniek en computertechniek. De ECE-school heeft expertise op drie brede gebieden: besturingssystemen, elektronica en fotonica en cyber-fysieke systemen. Studenten zullen cursussen volgen en onderzoek doen op deze gebieden door hen de nodige vaardigheden aan te bieden om zowel industriële als academische carrières in de meest geavanceerde vakgebieden na te streven. Het aandachtsgebied wordt aangegeven op het transcript van de student.... [-]

Verenigde Staten Athens
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Stavanger

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore- ... [+]

Oceanen bedekken meer dan 70% van het aardoppervlak. Die zijn echter nog steeds veel onontgonnen. Ongeveer 97% van het aardwater bevindt zich in oceanen en zeeën die allemaal met elkaar verbonden zijn en een enorme hoeveelheid water vormen. Complexe waterbouwkunde wordt cruciaal bij het verkrijgen en ontdekken van alle hulpbronnen die de oceanen kunnen bieden, voor het oplossen van de verschillende problemen die zich tijdens dit proces kunnen voordoen.

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore-industrie.

Dit MSc-programma heeft een sterk internationaal profiel met studenten van over de hele wereld.... [-]

Noorwegen Stavanger
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Arden University

Met een focus op kwaliteitsmanagement, aanbod en duurzaamheid biedt dit programma inzicht in de bredere processen die technische activiteiten ondersteunen. Dit MSc Engine ... [+]

Cursus overzicht

Met een focus op kwaliteitsmanagement, aanbod en duurzaamheid biedt dit programma inzicht in de bredere processen die technische activiteiten ondersteunen. Dit MSc Engineering Management (CMI) -programma komt ten goede aan praktiserende ingenieurs die op zoek zijn naar een leidinggevende functie.

Dankzij de flexibele studiemodus van Arden is het eenvoudiger om uw engineering- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma helpt je om je carrière naar een hoger plan te tillen terwijl je je organisatie dichter bij hun logistieke doelen brengt.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is ontwikkeld om u te helpen bij het inspireren en beheren van veranderingen binnen uw bedrijf, met een bijzondere focus op engineeringactiviteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Norwegian University of Life Sciences NMBU

... [+]

De cursussen worden voornamelijk gegeven door leraren van de NMBU, maar externe deskundigen uit de voederindustrie en internationale bedrijven en instellingen zullen ook worden ingeschakeld wanneer dat gepast is.

Leerresultaten

Een kandidaat die zijn of haar kwalificatie heeft voltooid, moet de volgende leerresultaten hebben gedefinieerd in termen van kennis, vaardigheden en algemene competentie:

Kennis:

Kan verschillende technologische eenheden in industriële grondstof en voerverwerking gebruiken. Praktische ervaring van alle soorten bewerkingen die gewoonlijk worden gebruikt bij de industriële productie van diervoeders. [-]
Noorwegen As
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
TUB Campus El Gouna

Business Engineering Energy is een nieuw masterprogramma binnen Campus El Gouna. De eerste inname start in 2016, daarom kan je een van de eerste afgestudeerden van dit pr ... [+]

Master of Science in Bedrijfskunde Energie

De masteropleiding in Business Engineering Energy

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u.

Business Engineering Energy is een nieuw masterprogramma binnen Campus El Gouna. De eerste inname start in 2016, daarom kan je een van de eerste afgestudeerden van dit programma zijn. Het veld van de energietechniek is een uitdagend en modern onderwerp voor studie, praktijk en onderzoek. De masteropleiding Business Engineering Energy (MBE) is aangepast aan de sterke vraag naar ingenieurs met overtuigende technische achtergrond maar ook managementvaardigheden en kennis van de hedendaagse economie. In de energiesector is deze behoefte bijzonder sterk omdat de kloof tussen technische en economische haalbaarheid een groeiende uitdaging is. Met andere woorden, zoals MBE bijzonder gewend is aan de energie-industrie, is het uniek in zijn soort. Energie-economische uitdagingen zijn van bijzonder belang in de MENA-regio. De off-shore Campus El Gouna brengt de opleiding van TU Berlijn Professoren en medewerkers samen aan een onderzoekscentrum in de MENA regio.... [-]

Duitsland Berlijn Egypte El Gouna
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Abbe School of Photonics

De Master of Science in Photonics (M.Sc. Photonics) is een masteropleiding die multidisciplinaire verslaggeving biedt op het gebied van optica en fotonica. Het tweejarige ... [+]

Bestudeer fotonica van wereldklasse

Dit Master-programma is zeer internationaal, wordt volledig in het Engels gedoceerd en biedt een multidisciplinaire dekking van het gebied van optica en fotonica.

We waarderen en moedigen zeer veel aanmeldingen aan van studenten die een bachelor diploma of gelijkwaardige kwalificatie in natuurkunde, natuurwetenschappen of engineering hebben behaald of gaan behalen .

Waarom fotonica?

De uitvinding van de laser in 1960 effende de weg voor een nieuw onderzoekstijdperk in optica en fotonica. Met optica en fotonica fungeren als enablers en katalysatoren, heeft de uitvinding van fotonische technologieën verreikende gevolgen, wat een revolutie teweegbrengt op vele gebieden van wetenschap, geneeskunde en technologie.... [-]

Duitsland Jena
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bar-Ilan University

Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, co ... [+]

Programma overzicht:

Bar-Ilan University is een dynamische, toekomstgerichte instelling en leider in high-tech onderzoek en ontwikkeling. Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, communicatie, computertechniek) en bio-engineering. De MSc in Electrical Engineering is bedoeld voor degenen die hebben gebloeid in hun BSc degree in Engineering en zijn enthousiast om zichzelf te ontwikkelen op dit cutting-edge gebied.

Toepassingsvereisten:BSc-diploma of gelijkwaardig in Electrical of Computer EngineeringProfessioneel CVTwee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of werkgeversKorte (maximaal één pagina) verklaring van doel met uitleg over redenen voor interesse in het programmaThesis Track Academisch programma:Eén seminar op graduaatsniveau (inclusief indiening van een artikel voor publicatie)Vijf speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumGediplomeerde scriptieExtended Studies Track (zonder scriptie):Drie seminaries op gradueel niveau (inclusief twee seminars)Zes speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumLaatste onderzoeksproject... [-]
Israël Ramat Gan
Oktober 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële manage ... [+]

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door hoogleraren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van functies in het luchtverkeersbeheer.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan leiderschapskansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van luchtvaart en ruimtevaarttechniek bezitten, zoals operationele analyse, ontwikkeling van veiligheidssystemen, projectbeheer, systeemintegratie, milieuduurzaamheid en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van milieubescherming. ... [+]

Overzicht

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van milieubescherming.

Verworven kennis en vaardigheden op het gebied van milieukwaliteitsbeoordeling, toepassing van moderne milieutechnologieën en een systematische aanpak bieden de afgestudeerden uitstekende mogelijkheden om hun plaats te vinden op de hedendaagse arbeidsmarkt. Het programma is bijgewerkt met de uitvoering van het project dat wordt gefinancierd door de EU-structuurfondsen, waardoor de internationaliteit ervan is toegenomen.

Waarom @KTU?Meester

Het Master-model biedt ofwel het beheersen van de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen. iemands carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EIT RawMaterials Academy - AMIS

Naarmate de mondiale en EU-populaties toenemen, samen met welzijn en welzijn, neemt de consumptie per hoofd van de bevolking ook toe. Met name in de EU is de consumptie d ... [+]

Bekroond met het EIT-label in 2016

De uitdaging

Naarmate de mondiale en EU-populaties toenemen, samen met welzijn en welzijn, neemt de consumptie per hoofd van de bevolking ook toe. Met name in de EU is de consumptie de productie voorbijgestreefd, vooral met betrekking tot de meer gecompliceerde, hulpbronintensieve technologieën en producten die onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven. Als gevolg hiervan zal het belang van recycling en de circulaire economie blijven toenemen om onze toeleveringsbronnen te diversifiëren en aan onze behoeften te voldoen.

AMIS is een masterprogramma in geavanceerde materialen voor innovatie en duurzaamheid. Het hoofddoel van het programma is om studenten inzicht te geven in de volledige waardeketen van grondstoffen en een mindset voor innovatie en ondernemerschap gericht op duurzaamheid. AMIS pakt deze uitdaging aan door te focussen op drie thema's - allemaal centrale thema's van EIT RawMaterials:... [-]

Finland Espoo Frankrijk Bordeaux Duitsland Darmstadt Grenoble België Luik  + 5 Meer
September 2019
Engels
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Trine University

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardighede ... [+]

Master of Science in Engineering Management

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardigheden aan Trine University te ontwikkelen met onze Master of Science in Engineering Management (MSEM) versnelde eenjarige programma aangeboden via de Ketner School of Business en de Allen School of Engineering & Technology.

De Ervaring

Als ingenieur klaar om te verhuizen naar een managementfunctie, dan heb je beheersing van de corporate cultuur, leiderschap, financiën, operations strategie en marketing te krijgen .. Je zult bedrijfsethiek, spreken in het openbaar, en besluitvorming klassen die zijn gericht op de technische professionele, alsmede productontwikkeling en innovatie lessen gegeven door onze zakelijke en technische faculteit nemen.... [-]

Verenigde Staten Angola
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Klaipeda University

Onderwijs speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling en instandhouding van de economische levensvatbaarheid en groei van de petroleumindustrie. Of u nu een exploitant of s ... [+]

Olie en gas procestechniekLocatie: Litouwen, KlaipedaType: Bachelor, voltijdNominale duur: 1,5 jaar (90 ECTS)Taal van de studie: EngelsOnderscheidingen: MSc (Master of Engineering Sciences)Collegegeld: € 2880Aanmeldingskosten: de aanmeldingskosten voor universitaire studieprogramma's zijn voor burgers van de EU-lidstaten of landen van de Europese Economische Ruimte (Oekraïne, Moldavië, Georgië, Belarus, Armenië en Azerbeidzjan), evenals voor personen met een permanente verblijfsvergunning in de Republiek Litouwen: € 55. Voor andere studenten: € 150. (Aanmeldkosten zijn niet-restitueerbaar).Deadline aanmelding: 30 juni / 30 novemberDe studies beginnen: 2 september / 2 februari

Master in olie- en gasprocestechnologie... [-]
Litouwen Memel
September 2019
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
EBS Universität

Carrière in een van de grootste en sterkste sector van de industrie wereldwijd - afgestudeerden van het programma "Master in Automotive Management" zijn ideaal voorbereid ... [+]

Carrière in een van de grootste en sterkste sector van de industrie wereldwijd - afgestudeerden van het programma "Master in Automotive Management" zijn ideaal voorbereid op een carrière in de auto-industrie (fabrikanten en leveranciers) of managementposities in gelieerde dienstverlenende sectoren (analytische instellingen, banken , adviesbureaus enz.).

In een oogopslag Graad : Master of Science (MSc) Studieduur : 20 maanden Taal: Engels Start : september en januari ECTS : 120 Double degree : het is mogelijk om de studie te verlengen door een semester door te brengen aan een van onze partneruniversiteiten Major studiegebied : Automotive Management Kosten : 26.040 Euro Highlights Volledige studiecursus in het Engels Geïntegreerd semester in het buitenland Meer dan 230 partneruniversiteiten Leren in kleine groepen Individuele loopbaanbegeleiding en coaching Sterk bedrijfsnetwerk Programma structuur ... [-]
Duitsland Oestrich-Winkel
Oktober 2019
Engels
Voltijd
16 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands