Filter
Masters of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 638 MSc's in Technische Studies 2019

Het nastreven van het hoger onderwijs met een postgraduaat is een van de verstandigste keuzes die iedereen kan maken voor hun carrière. Voortbouwend op de vaardigheden die je al hebt, maar ook het ontwikkelen van nieuwe modellen, kunnen studenten in staat stellen over te gaan tot een doctoraat verkrijgt of geef op een professioneel niveau carrière.

Een MSc in Engineering is een van de vele verschillende velden van een student kan kiezen. Deze programma's combineren onderzoek en praktische toepassing om de ervaring die je nodig hebt. Voer een programma in industriële engineering en leren hoe te werken met complexe systemen, ontwerp oplossingen voor problemen en het verbeteren van bestaande systemen. Met gebieden van studie, zoals optimalisatie en besliskunde, en geïntegreerde ontwerp en productie, kunt u kennismaken met meerdere verschillende gebieden.

De voordelen van het voltooien van een dergelijk programma zijn vele.Studenten kunnen sterk uit te breiden hun technische vaardigheden, en combineer ze met een nieuwe management vaardigheden om zelfverzekerd concurrenten op het gebied techniek geworden. Deze kwalificaties kunnen ze open te stellen voor nieuwe banen in hogere capaciteiten.

Zoals elk programma verschilt van de volgende, neemt ook de kosten van elk verschillen. Het aantal verschillende opties, in combinatie met de mogelijkheid voor studiebeurzen en leningen, kan het gemakkelijk voor iedereen om hun beste pasvorm te vinden.

Technische vaardigheden zijn in veel verschillende carrière gebieden van toepassing, waardoor succesvolle studenten om te kiezen hun voorkeur. Ze kunnen nieuwe oplossingen brengen in de wereld van duurzame energie, levens redden met verbeteringen voor medische technologie, of helpen om de wereld te bewegen op het gebied van vervoer. Bijna een soort van optie is open met je nieuwe en waardevolle vaardigheden.

Het aanvragen van natuurlijk de meester 's in de engineering-gebied van uw keuze kan gemakkelijk zijn. Veel programma's laten de studenten om online te solliciteren na het aanmelden voor een gratis account, waardoor dit de eerste stap een van de makkelijkste. Met een uitgebreid programma lijst te verwijzen, kan iedereen het beste geschikt is voor hen te vinden. Beginnen met het proces van het verkrijgen van uw Master 's van de wetenschap vandaag de dag met uw programma naar keuze. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

638 Results in Technische Studies

Florida Polytechnic University

Het programma bereidt studenten met de nodige vaardigheden voor het bevorderen van hun carrière in industrieën die zich bezighouden met opkomende technologieën, producton ... [+]

Master of Science in Engineering

Florida Polytechnic University 's Master of Science in Engineering (MS) programma biedt studenten een geavanceerde technische opleiding. Het programma bereidt studenten met de nodige vaardigheden voor het bevorderen van hun carrière in industrieën die zich bezighouden met opkomende technologieën, productontwikkeling en programmabeheer met specialisaties in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Computer Engineering. Concreet omvat het programma twee aandachtsgebieden in elektronische, communicatie- en besturingssystemen en robotica.

Na voltooiing van de Master of Science in Engineering Degree in het College of Engineering, kunnen studenten:

Toepa... [-]
Verenigde Staten Lakeland
April 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Arden courses at GISMA

Breng je carrière naar het volgende niveau met deze masteropleiding, en geef je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leidinggevend niveau te bereiken b ... [+]

MSc Engineering Management

Breng je carrière naar het volgende niveau met deze masteropleiding, en geef je de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​leidinggevend niveau te bereiken binnen het gebied van de techniek. U leert hoe u de dagelijkse projecten met succes beheert, evenals langdurige, complexe initiatieven zoals kwaliteitsbeheer, duurzaamheid en toeleveringsketen en -activiteiten.

Programma onderwezen in het Engels in Duitsland.

Voor wie is Engineering Management?

Degenen die al een carrière in de techniek nastreven en die willen studeren, zullen deze cursus de perfecte gids vinden voor succes.

Werkgelegenheidsstatistieken en USP'sArden University heeft 4.5 * ontvangen voor studenttevredenheidArden heeft meer dan 26 jaar lang 50.000 hoger opgeleiden ondersteund96% van de afgestudeerden is 6 maanden na zijn afstuderen in dienst of studeert verder79% van de studenten zag hun carrière verbeteren als een direct gevolg van hun studieWaarom GISMA?AMBA Accreditatie sinds 2011 met enkele triple-geaccrediteerde partners die slechts 1% van 's werelds elite business schools ontvangtProgramma's met wereldwijde topranglijsten - de MIB staat in 2017 op de 20e plaats van de EconomistInternationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteitenBeurzen, flexibele betalingsplannen en vroegboekkortingen beschikbaarPerfecte locaties in het centrum in BerlijnGratis Duitse lessen en 100% in het EngelsWaarom Duitsland?... [-]
Duitsland Berlijn
April 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Stavanger

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore- ... [+]

Oceanen bedekken meer dan 70% van het aardoppervlak. Die zijn echter nog steeds veel onontgonnen. Ongeveer 97% van het aardwater bevindt zich in oceanen en zeeën die allemaal met elkaar verbonden zijn en een enorme hoeveelheid water vormen. Complexe waterbouwkunde wordt cruciaal bij het verkrijgen en ontdekken van alle hulpbronnen die de oceanen kunnen bieden, voor het oplossen van de verschillende problemen die zich tijdens dit proces kunnen voordoen.

Dit Master of Science-programma in marine- en offshore-technologie is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bekwame vakmensen in de zee- en offshore-industrie.

Dit MSc-programma heeft een sterk internationaal profiel met studenten van over de hele wereld.... [-]

Noorwegen Stavanger
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Arden University

Als u geen Engels moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van het Engelse taalniveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.5 of hoger ... [+]

Als u geen Engels moedertaalspreker bent, moet u ons een bewijs van het Engelse taalniveau verstrekken dat gelijkwaardig is aan IELTS 6.5 of hoger

[-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
April 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
TUB Campus El Gouna

Business Engineering Energy is een nieuw masterprogramma binnen Campus El Gouna. De eerste inname start in 2016, daarom kan je een van de eerste afgestudeerden van dit pr ... [+]

Master of Science in Bedrijfskunde Energie

De masteropleiding in Business Engineering Energy

Als u een bachelor is of u beschikt over equivalente kwalificaties in de ingenieurswetenschappen en u zoekt een uitstekend masterprogramma, is Campus El Gouna van Technische Universität Berlin een uitstekende keuze voor u.

Business Engineering Energy is een nieuw masterprogramma binnen Campus El Gouna. De eerste inname start in 2016, daarom kan je een van de eerste afgestudeerden van dit programma zijn. Het veld van de energietechniek is een uitdagend en modern onderwerp voor studie, praktijk en onderzoek. De masteropleiding Business Engineering Energy (MBE) is aangepast aan de sterke vraag naar ingenieurs met overtuigende technische achtergrond maar ook managementvaardigheden en kennis van de hedendaagse economie. In de energiesector is deze behoefte bijzonder sterk omdat de kloof tussen technische en economische haalbaarheid een groeiende uitdaging is. Met andere woorden, zoals MBE bijzonder gewend is aan de energie-industrie, is het uniek in zijn soort. Energie-economische uitdagingen zijn van bijzonder belang in de MENA-regio. De off-shore Campus El Gouna brengt de opleiding van TU Berlijn Professoren en medewerkers samen aan een onderzoekscentrum in de MENA regio.... [-]

Duitsland Berlijn Egypte El Gouna
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwegian University of Life Sciences NMBU

... [+]

De cursussen worden voornamelijk gegeven door leraren van de NMBU, maar externe deskundigen uit de voederindustrie en internationale bedrijven en instellingen zullen ook worden ingeschakeld wanneer dat gepast is.

Leerresultaten

Een kandidaat die zijn of haar kwalificatie heeft voltooid, moet de volgende leerresultaten hebben gedefinieerd in termen van kennis, vaardigheden en algemene competentie:

Kennis:

Kan verschillende technologische eenheden in industriële grondstof en voerverwerking gebruiken. Praktische ervaring van alle soorten bewerkingen die gewoonlijk worden gebruikt bij de industriële productie van diervoeders. [-]
Noorwegen As
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Bar-Ilan University

Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, co ... [+]

Programma overzicht:

Bar-Ilan University is een dynamische, toekomstgerichte instelling en leider in high-tech onderzoek en ontwikkeling. Dit tweejarige programma, volledig in het Engels, biedt tracks in elektro-optica, nano- en micro-elektronica, data science en informatietechnologie (signaalverwerking, communicatie, computertechniek) en bio-engineering. De MSc in Electrical Engineering is bedoeld voor degenen die hebben gebloeid in hun BSc degree in Engineering en zijn enthousiast om zichzelf te ontwikkelen op dit cutting-edge gebied.

Toepassingsvereisten:BSc-diploma of gelijkwaardig in Electrical of Computer EngineeringProfessioneel CVTwee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of werkgeversKorte (maximaal één pagina) verklaring van doel met uitleg over redenen voor interesse in het programmaThesis Track Academisch programma:Eén seminar op graduaatsniveau (inclusief indiening van een artikel voor publicatie)Vijf speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumGediplomeerde scriptieExtended Studies Track (zonder scriptie):Drie seminaries op gradueel niveau (inclusief twee seminars)Zes speciale cursussen op graduaatniveauDeelname aan een afdelingscolloquiumLaatste onderzoeksproject... [-]
Israël Ramat Gan
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Trine University

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardighede ... [+]

Master of Science in Engineering Management

De technische vaardigheden die je moet dit punt in je carrière zijn niet de vaardigheden die je carrière in een managementfunctie zal vooraf. Maar je kunt die vaardigheden aan Trine University te ontwikkelen met onze Master of Science in Engineering Management (MSEM) versnelde eenjarige programma aangeboden via de Ketner School of Business en de Allen School of Engineering & Technology.

De Ervaring

Als ingenieur klaar om te verhuizen naar een managementfunctie, dan heb je beheersing van de corporate cultuur, leiderschap, financiën, operations strategie en marketing te krijgen .. Je zult bedrijfsethiek, spreken in het openbaar, en besluitvorming klassen die zijn gericht op de technische professionele, alsmede productontwikkeling en innovatie lessen gegeven door onze zakelijke en technische faculteit nemen.... [-]

Verenigde Staten Angola
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Morehead State University

De Master of Science in Engineering en Technology Management (MSETM) is in de eerste plaats ontworpen voor personen met een bachelor in industriële technologie, engineeri ... [+]

De Master of Science in Engineering en Technology Management (MSETM) is in de eerste plaats ontworpen voor personen met een bachelor in industriële technologie, engineering, engineering technologie, toegepaste wetenschappen, business, informatica, informatiesystemen, productie engineering, mechanisch ontwerp of andere gerelateerde technische professionele programma's. Het voorziet u van de kennis en vaardigheden om leiderschaps- en managementposities op te nemen in engineering, productie, industrie en meer. Studenten kunnen kiezen tussen specialisaties (tracks) in Engineering en Technology Management en Computer Information Systems and Analytics.

ToelatingseisenAlgemene toelating tot graduate study.* Een minimale Graduate Record Examination (GRE) score van 286 (verbaal en kwantitatief).* GRE Vrijstelling... [-]
Verenigde Staten Morehead
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Volgograd State Technical University

"Chemische engineering" is een complex van methoden voor de verwerking van chemische en ruwe oliën in producten voor huishoudelijke en technische doeleinden. Dergelijke p ... [+]

"Chemische engineering" is een complex van methoden voor de verwerking van chemische en ruwe oliën in producten voor huishoudelijke en technische doeleinden. Dergelijke producten zijn: aardolie, diesel, machineoliën, wasmiddelen, planten- en dierenbeschermingsmiddelen van plagen en ziekten, semi-producten voor de productie van kunststoffen, autobanden, bouw- en afwerkingsmaterialen.

Opleiding van bachelor-ingenieurs wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde professoren en professioneel gerichte speciale training wordt ook gedaan, bijvoorbeeld. chemische productie of olie-industrie.

Bij het afstuderen verdedigen studenten hun kwalificatiewerk. Master's programma voor degenen met een Bachelor diploma duurt 4 semesters. Specialisten in de chemische technologie hebben een brede kennis die het mogelijk maakt om bij grote, middelgrote en kleine ondernemingen te werken die verschillende chemische producten produceren.... [-]

Rusland Wolgograd
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Inter American University of Puerto Rico

Het Department of Mechanical Engineering biedt twee modaliteiten van masteropleidingen: Master of Science (MS) in Mechanical Engineering en Master of Engineering (ME) in ... [+]

Het Department of Mechanical Engineering biedt twee modaliteiten van masteropleidingen: Master of Science (MS) in Mechanical Engineering en Master of Engineering (ME) in Mechanical Engineering. In elk modaliteit twee specialisaties worden aangeboden: Aerospace en Energie.

Deze programma's zijn ontworpen om voor te bereiden studenten met de vaardigheden en attitudes die nodig zijn om zo efficiënt professionals in de luchtvaart en energie specialisaties uit te voeren. De Energy specialisatie studenten worden voorbereid in de studie van fossiele en duurzame energie. In de Aerospace specialisatie; studenten krijgen de kennis die nodig is om met succes uit te voeren in de luchtvaartindustrie. ... [-]

Puerto Rico Bayamón
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Embry Riddle Aeronautical University

De Master of Science in Safety Science (MS-SS) opleiding is bedoeld om studenten te voorzien van een praktische opleiding in de veiligheid van de luchtvaart, alsmede gezo ... [+]

De Master of Science in Safety Science (MS-SS) opleiding is bedoeld om studenten te voorzien van een praktische opleiding in de veiligheid van de luchtvaart, alsmede gezondheid en veiligheid. De opleiding levert veiligheid professionals die geschoold zijn in het verstrekken van de veiligheid management expertise in een verscheidenheid van industrieën. Afgestudeerden zullen in staat zijn om het leiderschap, training en begeleiding bij de uitvoering van veiligheid en compliance-kwesties met betrekking tot EPA, OSHA, DOD, FAA, DOE, NTSB en gezondheidstoestand, en de werkplek normen voorzien, en zal worden voorbereid voor de dienst in de luchtvaart / ruimtevaart, militaire , en tal van andere industrieën.... [-]

Verenigde Staten Prescott
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële manage ... [+]

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door hoogleraren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van functies in het luchtverkeersbeheer.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan leiderschapskansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van luchtvaart en ruimtevaarttechniek bezitten, zoals operationele analyse, ontwikkeling van veiligheidssystemen, projectbeheer, systeemintegratie, milieuduurzaamheid en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Bekroond door Technische Universität München (TUM), biedt de Master of Science in Aerospace Engineering afgestudeerden een grondige kennis op het gebied van aerodynamica ... [+]

TUM Asia 's Master of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (MSc in AE) is een programma dat is toegerust voor hooggekwalificeerde ingenieurs om te voldoen aan de almaar toenemende vraag van een groeiende luchtvaartsector in Singapore, Europa en de wereld.

DUITSE Graad

Duitsland staat bekend als het land van ideeën en de term 'Duitse engineering' wordt geassocieerd met kwaliteit, uitmuntendheid en technische grootheid. Combineer dat met de context van Azië - China en India vormen al een derde van de consumentenpopulatie in de wereld - en de wijdverspreide omhelzing van technologie onder Aziatische consumenten, onze opleidingen bieden studenten een concurrentievoordeel in het begrijpen van markttrends.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
24 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The Abbe School of Photonics

De Master of Science in Photonics (M.Sc.) is een masteropleiding die multidisciplinaire verslaggeving biedt op het gebied van optica en fotonica. Het tweejarige programma ... [+]

Dit masterprogramma is zeer internationaal, wordt volledig in het Engels gedoceerd en biedt een multidisciplinaire verslaggeving over het vakgebied van optica en fotonica. Studenten die deelnamen aan het tweejarige programma zijn opgeleid voor technische of wetenschappelijke functies in het bedrijfsleven of de academische wereld.

Waarom fotonica?

De uitvinding van de laser in 1960 effende de weg voor een nieuw onderzoekstijdperk in optica en fotonica. Met optica en fotonica fungeren als enablers en katalysatoren, heeft de uitvinding van fotonische technologieën verreikende gevolgen, wat een revolutie teweegbrengt op vele gebieden van wetenschap, geneeskunde en technologie.

Belangrijke voorbeelden die zijn beïnvloed zijn microscopie en beeldvorming, spectroscopie, medische behandeling, biowetenschappen, astronomie, biologie, chemie en communicatietechnologieën. Elektronica, de dominante technologie van de 20ste eeuw verloor zijn positie aan optica en fotonica in de 21e eeuw, die vaak de 'eeuw van het licht' wordt genoemd. Grote uitdagingen in fundamenteel onderzoek en een enorme markt voor optisch gedomineerde producten drijven de evolutie in optica en fotonica.... [-]

Duitsland Jena
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands